Trettestykket 1A

Trettestykket 1A

Månedsleie 22.500,-
Primærrom 155m2
Bruttoareal 163m2
Soverom 4
Boligtype Enebolig

Ola Sisselberg

Daglig leder / Eiendomsmegler

Megler: Ola Sisselberg

Kort om eiendommen

Asker - Stor del av enebolig leies ut. 4/5 soverom. 2 bad. Utsikt. Rolig og barnevennlig område.

Beliggenhet

Koselig del av enebolig med flott utsikt, beliggende i et populært boligområde ved markagrensen.
Rolig og trafikkskjermet, etablert boligstrøk på Borgen i Asker. Barnehage, barnepark, barneskole, ungdomsskole, marka, slalåmbakke, lysløype, matforretning og buss og tog i umiddelbar nærhet.

Tinglyste pengeheftelser

Kommunen har legalpant i eiendommen i hht lov om pant § 6-1. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. Forpliktelsen(e) vil følge eiendommen og vil ikke bli slettet ved salg av eiendommen.

Oppdragsnummer

10-22-0071

Arealer og fordeling per etasje

2. etasje: ca 163 kvm

Innhold

Boligen holder god standard og ligger i 2. etg av en enebolig. Det er to leiligheter i 1.etasje som er leid ut. Hele 2. etasje er nå ledig for utleie og består av:
Entré, gang, 4 soverom (+ kontor / soverom), 2 bad, separat kjøkken, romslig stue med utgang til stor terrasse med herlig utsikt!
Stort loft og utebod følger med.

Standard

Boligen holder generelt en god standard

Utstyr

Boligen leies primært ut umøblert, men enkelte møbler kan stå igjen etter nærmere avtale. Hvitevarer samt vaskemaskin og tørketrommel medfølger.

Møblering

Boligen leies primært ut umøblert, men enkelte møbler kan stå igjen etter nærmere avtale. Hvitevarer samt vaskemaskin og tørketrommel medfølger.

Oppvarming

Elektrisk. Varmekabler på bad.

Parkering / Garasje

Dobbel garasje.

Ledig

1. Juli

Leieperiode

Boligen er ledig fra 1. juli. Langtidsleie søkes.

Partenes oppsigelsesadgang

Tre mnd gjensidig oppsigelsestid. Ved privat leie er det ni måneders bindingstid.

Husleie pr mnd.

Husleien utgjør kr 22.500,- pr. måned.
Utgifter til strøm, internett, kabel tv og evt alarm kommer i tillegg til husleien.

Tillegg til husleie

Utgifter til strøm, internett, kabel tv og evt alarm kommer i tillegg til husleien.

Depositum/Garanti

Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Norwegian Broker.
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra tre måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Norwegian Broker er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 12 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Sem & Johnsen Boligutleie AS for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Energiattest

Energimerke for denne boligen er: Oppvarmingskarakter Gul. Energimerke F.
Energimerking er et konkret miljøtiltak for å øke bevisstheten om energibruken og hva som kan gjøres for å få en mer energieffektiv bolig. Det kan bidra til at samlet energiforbruk i boliger og bygninger går ned og miljøet spares ved at behovet for å bygge ut ny energi blir mindre. Energimerket viser bygningens energistandard og beregnes uavhengig av hvordan de som bor der bruker boligen. Energimerket er en karakterskala som går fra A (best) til G (svakest). Karakteren er den samlede vurderingen av boligen og er basert på beregnet levert energi, dvs antall kilowatt-timer som boligen trenger pr kvadratmeter for normalt forbruk.
Energiattesten er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Diverse

Boligen er blitt benyttet av utleieren selv som egen bolig, og blir leid ut pga midlertidig fravær på inntil fem år. Dette gir leietakeren færre rettigheter ifht vern om oppsigelse, jfr husleieloven § 11-4.
Det er ikke tillatt med fremleie.
Leietaker plikter å sørge for normalt vedlikehold samt følge husordensreglene.
Eiendommen er "leid som den er" etter Husleielovens § 2-5. Husrommet vil ikke bli vasket ut ytterligere ved overtakelse.

Bredbånd

Ja- leietaker tegner eget abonnement

Vedlegg til prospekt

Budskjema

Megler

Portrettbilde av Ola Sisselberg

Ola Sisselberg

Daglig leder / Eiendomsmegler

Kontakt Ola på e-post
os@sem-johnsen.no

Kontakt Ola på telefon
95 70 11 74

Ola har jobbet i eiendomsmeglerbransjen siden 2005. Han har de siste 13 årene arbeidet med utleie av eiendom hos bl.a Privatmegleren. Ola har en meget stor portefølje og et omfattende kontaktnett som består av ambassader og store norske og internasjonale firmaer. Han har stor arbeidskapasitet og påtar seg både små og store oppdrag over hele Oslo samt Asker og Bærum. Han har vært sentral for oppstarten av Sem&Johnsen Boligutleie hvor han i dag er daglig leder.

Les mer