Svært gjennomført leilighet med høy standard i alle rom. Inneholder 2 soverom, 2 bad, stue, tv-stue, stue, kjøkken, balkonger og garasjeplasser.

Trosterudveien 20A

Månedsleie 29.500,-
Primærrom 137m2
Soverom 2
Boligtype Leilighet

Jon Martin Knai Strandlie

Eiendomsmegler

Megler: Jon Martin Knai Strandlie

Kort om eiendommen

SLEMDAL - Totalrenovert 3/4-roms leilighet med svært høy standard, 2 balkonger og 2 garasjeplasser!

Beliggenhet

Rolig og usjenert beliggenhet. Ikke langt til Gråkammen t-banestasjon, Hemingbanen og tennisbaner.

Matrikkel

Gnr. 41 bnr. 139 snr. 32 orgnr. 875379712 i Oslo kommune

Innhold

Entré, innvendig bod, bad, hovedsoverom med bad, soverom 2, stue, kjøkken, tv-stue. Garasje.

Oppdragsnummer

10-22-0123

Areal

Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene.
2. etasje: Primærrom utgjør 137 kvm.

Innhold og standard

Leilighetskompleks fra 1995, der denne leiligheten ble totalrehabilitert fra innerst til ytterst og bygget om i år 2020 etter ledelse fra interiørarkitekt. Alt innvendig ble bygget nytt. Entréen ble gjort større og der finner man en innvendig bod, garderobeskap og et bad med dusj og opplegg til vaskemaskin og tørketrommel. Hovedsoverommet har plassbygde garderobeskap, eget bad og utgang til balkong. Soverom 2 ligger også med inngang fra entréen, er malt i fine og duse farger og har møbler fra Slettvoll som resten av leiligheten. I andre enden av entréen finner man stuen som har god plass til både spisestue-avdeling og salong-avdeling. I salong-avdelingen er det ny peis og utgang til stor og usjenert balkong. Det er inngang til rommelig tv-stue fra stuen. Fra stuen er det også inngang til kjøkkenet som er bygget av møbelsnekkere og har innbygde hvitevarer inkl.

Megler