Leilighet i høy 1. etg. med opptil 3 soverom, rommelig kjøkken, bad (og stue ved bruk av 2 soverom).

Ullevålsveien 58B

Månedsleie 19.500,-
Totalpris 58.500,-
Primærrom 75m2
Soverom 3
Boligtype Leilighet

Jon Martin Knai Strandlie

Eiendomsmegler

Megler: Jon Martin Knai Strandlie

Kort om eiendommen

ST. HANSHAUGEN/ VALLELØKKA - 4-roms leilighet i klassisk bygård med rolig beliggenhet og stor felles hage. Mulig p-leie.

Beliggenhet

Rolig og sentral beliggenhet med inngang med Anton Schjøths gate. Park kun ett kvartal unna. Bolteløkka skole og Fagerborg skole i nærheten. Ikke langt til buss og trikk. Dagligvareforretning i området.

Matrikkel

Gnr. 217 bnr. 402 snr. 2 orgnr. 987282207 i Oslo kommune

Innhold

Gang, kjøkken, to soverom, stue/soverom 3, bad, vaskerom, stor bod i kjeller.

Oppdragsnummer

10-22-0113

Areal

Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene.
1. etasje: Primærrom utgjør 75 kvm.

Innhold og standard

Leiligheten ligger i høy førsteetasje i en klassisk bygård omgitt av en flott hage, med inngang fra Anton Schjøths gate. Leiligheten inneholder entré/gang, bad med badekar og dusj, hems til lagring over badet, soverom 1, soverom 2 har vært brukt som garderoberom og soverom 3 som er det største har eier brukt som stue, stort kjøkken/oppholdsrom, vaskerom og stor bod i kjeller.

Møblering og fasiliteter

Boligen leies ut umøblert. Det står en vaskemaskin på vaskerommet som kan brukes frem til den evnt. ikke virker lenger, og kan da byttes for leietakers regning om ønskelig.

Megler