Meget popuær beliggenhet. 2 /3 soverom

Ullevålsveien 97B

Månedsleie 23.400,-
Primærrom 94m2
Bruttoareal 98m2
Soverom 3
Boligtype Leilighet

Ola Sisselberg

Daglig leder / Eiendomsmegler

Megler: Ola Sisselberg

Kort om eiendommen

ADAMSTUEN - Attraktiv 3/4-roms - to balkonger -Nyoppusset

Beliggenhet

Attraktiv og sentral beliggenhet på Adamstuen i et populært og rolig boligområde med grønne omgivelser. Godt offentlig kollektivtilbud og parkeringsmuligheter - kort vei til det meste av byens fasiliteter.
Det er gangavstand også til Hegdehaugsveien/Bogstadveien, med sitt store utvalg av fasjonable butikker, hyggelige restauranter og barer, og til St. Hanshaugen med spesialbutikker- og restauranter. Gangavstand også til sentrum med alt Oslo har å by på.

God offentlig kommunikasjon med kort vei til trikken som raskt tar deg til sentrum, Oslo S/Bussterminalen og Grünerløkka, eller Blindern og Rikshospitalet/Gaustad, som er et utmerket utgangspunkt for sykkel- eller skiturer i Nordmarka. Kort vei til 20-bussen, som enkelt og raskt tar deg til Majorstuen, Frognerparken og Skøyen, eller Sagene og Torshov.. Dette er en perfekt beliggenhet for deg som ønsker å bo sentralt og samtidig vil ha kort vei til flotte grøntarealer.

Matrikkel

Gnr. 216 bnr. 245 snr. 15 i Oslo kommune

Innhold

Nyoppusset og lekker 3/ 4 roms leiligheten . Leiligheten holder en god standard.

Inneholder:
Entre, romslig stue med utgang til balkong, 2 soverom ( v det ene kan deles opp ) separat stort kjøkken med utgang til balkong , bad med separat toalett ( mulighet for å gjøre om til et 3 soverom )

Stor nyoppusset bod

Oppdragsnummer

10-22-0168

Areal

Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene.

Megler

Portrettbilde av Ola Sisselberg

Ola Sisselberg

Daglig leder / Eiendomsmegler

Kontakt Ola på e-post
os@sem-johnsen.no

Kontakt Ola på telefon
95 70 11 74

Ola har jobbet i eiendomsmeglerbransjen siden 2005. Han har de siste 13 årene arbeidet med utleie av eiendom hos bl.a Privatmegleren. Ola har en meget stor portefølje og et omfattende kontaktnett som består av ambassader og store norske og internasjonale firmaer. Han har stor arbeidskapasitet og påtar seg både små og store oppdrag over hele Oslo samt Asker og Bærum. Han har vært sentral for oppstarten av Sem&Johnsen Boligutleie hvor han i dag er daglig leder.

Les mer