Flott og barnevennlig område

Undelstadveien 88C

Månedsleie 19.000,-
Primærrom 125m2
Bruttoareal 141m2
Soverom 3
Boligtype Rekkehus

Ola Sisselberg

Daglig leder / Eiendomsmegler

Megler: Ola Sisselberg

Kort om eiendommen

UNDELSTAD/ASKER - Rekkehus med 3 soverom, 2 stuer, 2 bad, hage og parkering.

Beliggenhet

Beliggende mellom Asker sentrum og Hvalstrand i et godt etablert og populært barnevennlig og solrikt boligområde.
Trygg gangavstand til skoler, barnehage, offentlig kommunikasjon og Asker sentrum med alle servicetilbud. Ballplass, skøytebane og barnepark på området. Det er flere barnehager i nærheten med Båstadmyra kun 500 meter unna. Ellers er Hval Gård kjent for sine mange ute og friluftsavdelinger. Kort vei til Hvalstrand bad med sandstrand og stupetårn. Kort vei til både Asker skiklubb eller Holmen idrettsforening med bredt utvalg av idrettstilbud for barn og unge i alle aldre. Rikt utvalg av turmuligheter i området, med kyststi og småbåthavn innen kort avstand.
Opplyste Undelstadbanenfotballøkke blir islagt om vinteren. Lysløype i Grønlia på Holmen og på Solvang.
Boligen ligger rett ved Åbyjordet med både akebakke og skispor om vinteren.
Få minutter med bil til Asker sentrum eller ca. 10-15 minutters gange fra Undelstadveien. Trekanten Senter med sine 70 butikker, kulturhuset med bibliotek, kino, teater og mange nye og spennende spesialbutikker, kafeer og restauranter og treningssentre.

Offentlig kommunikasjon:
Asker stasjon er et knutepunkt for kommunikasjon både mot Oslo og retning Drammen. Her går det buss, direktetog og lokaltog med korte mellomrom mellom avgangene. Fra Asker til Oslo sentralstasjon tar reiseruten ca. 21 min., og til Drammen ca. 12 min. Det går også hurtigbåten fra Vollen til Aker brygge, også på vinterstid (tar ca. 30 min).
Høn togstasjon ligger ca. 10 minutters gange fra boligen. Her går det lokaltog i begge retninger.
Flytog mellom Asker og Gardemoen tar ca. 47min.

Matrikkel

Gnr. 49 bnr. 229 i Asker kommune

Megler

Portrettbilde av Ola Sisselberg

Ola Sisselberg

Daglig leder / Eiendomsmegler

Kontakt Ola på e-post
os@sem-johnsen.no

Kontakt Ola på telefon
95 70 11 74

Ola har jobbet i eiendomsmeglerbransjen siden 2005. Han har de siste 13 årene arbeidet med utleie av eiendom hos bl.a Privatmegleren. Ola har en meget stor portefølje og et omfattende kontaktnett som består av ambassader og store norske og internasjonale firmaer. Han har stor arbeidskapasitet og påtar seg både små og store oppdrag over hele Oslo samt Asker og Bærum. Han har vært sentral for oppstarten av Sem&Johnsen Boligutleie hvor han i dag er daglig leder.

Les mer