Fin 2 roms i meget populært område. Fin utsikt

Uranienborgveien 9 E

Månedsleie 16.000,-
Primærrom 59m2
Bruttoareal 62m2
Soverom 1
Boligtype Leilighet

Ola Sisselberg

Daglig leder / Eiendomsmegler

Megler: Ola Sisselberg

Kort om eiendommen

URANIENBORG-Flott og gjennomgående 2(3)-roms i 6. etasje med heis- supersentralt-sentralfyr inkl i leie

Beliggenhet

Meget attraktiv beliggenhet på Uranienborg i bydel Frogner, kun et kvartal fra Slottet. Kort gangavstand til et rikt utvalg av fasiliteter - og servicetilbud. Det er flere parker i umiddelbar nærhet, bl.a. Slottsparken, Stensparken og Frognerparken med fine tur - og rekreasjonsmuligheter.

Området rundt er kjent for å tilby noen av Oslos beste shoppingmuligheter bl.a. i Bogstadveien, Skovveien, Bygdøy Allé, Frognerveien, Aker Brygge og Tjuvholmen m.m. Flere barne- og ungdomsskoler som f. eks. Uranienborg skole og den Franske
skolen, samt barnehager i nærheten. Nærområdet kan friste med en rekke hyggelige serveringssteder som Litteraturhuset, Olivia, Lorrys, Pinerolo for å nevne noen. Det er flere matbutikker i nærheten som f. eks. Rema i Parkveien og Kiwi i Hegdehaugsveien. For den treningsglade er det kort vei til flere treningsstudioer.

Majorstuen er samtidig et godt utgangspunkt for fysiske utskeielser i Oslomarka hvor T-banen tar deg til både Frognerseteren og Sognsvann. Her er det lysløype og muligheter for fine skiturer hele vinteren. Majorstuen er et knutepunkt for offentlig kommunikasjon, hvor buss, trikk og T-bane kan ta deg til nær sagt hvor som helst. I tillegg går det trikkeruter i Bogstadveien/Hegdehaugsveien og Holtegata med stopp i gangavstand fra
leiligheten. Flytog og lokaltog fra Nationaltheatret stasjon kun 5 minutters gange fra leiligheten

Matrikkel

Gnr. 214 bnr. 395, aksjebrevnr. 961-1020 orgnr. 930005878 i Oslo kommune

Innhold

Veldig fin 2 / 3 roms leiligheten i 6 etg.
Inneholder: Entre, bad, separat kjøkken , stue, spisestue samt et romslig soverom

Megler

Portrettbilde av Ola Sisselberg

Ola Sisselberg

Daglig leder / Eiendomsmegler

Kontakt Ola på e-post
os@sem-johnsen.no

Kontakt Ola på telefon
95 70 11 74

Ola har jobbet i eiendomsmeglerbransjen siden 2005. Han har de siste 13 årene arbeidet med utleie av eiendom hos bl.a Privatmegleren. Ola har en meget stor portefølje og et omfattende kontaktnett som består av ambassader og store norske og internasjonale firmaer. Han har stor arbeidskapasitet og påtar seg både små og store oppdrag over hele Oslo samt Asker og Bærum. Han har vært sentral for oppstarten av Sem&Johnsen Boligutleie hvor han i dag er daglig leder.

Les mer