Valhallveien 4A

Valhallveien 4A

Månedsleie 14.900,-
Primærrom 57m2
Bruttoareal 67m2
Soverom 2
Boligtype Leilighet

Ola Sisselberg

Daglig leder / Eiendomsmegler

Megler: Ola Sisselberg

Jon Martin Knai Strandlie

Eiendomsmegler

Megler: Jon Martin Knai Strandlie

Kort om eiendommen

EKEBERGSKRENTEN - Sjarmerende og gjennomgående 3-roms - Vedkamin - Flott utsikt - Fellesterrasse på 58m2

Beliggenhet

Leiligheten ligger fint og sentralt til i Ekebergskrenten. Ekeberg har flotte tur og rekreasjonsmuligheter som skulpturparken med den tilhørende Ekebergrestauranten der hvor man kan nyte et bedre måltid og fantastisk utsikt. Det er kort vei til Brannfjellskogen der det finnes akebakker og lekeplasser for de minste og fine ski og turmuligheter for den aktive familie.

Enkel adkomst til både Rema 1000 på Ryen, Kiwi i Kværnerbyen og Jacobs på Holtet. Det
er også nærbutikk i Konowsgatem rett ved leiligheten. Ekebergsletta er det tilrettelagt for ballspill og andre fritidsaktiviteter. Innen 20 minutters spasertur finner du Bjørvika, Opraen, Barcode, samt middelalderparken og vannspeilet. Besøksgården og EKT (Rideskole og husdyrpark) på Ekeberg er svært populært for de minste. Det er heller ikke langt til Svartdalsparken, et nydelig parkområde bak Kværnerbyen, der Alnaelva renner gjennom.

Kollektivtransporten bringer deg enkelt til sentrum med buss 34 og 74. Avgang henholdsvis hvert 7. og 10. minutt. Reisetid til Jernbanetorget og Bjørvika er 6 minutter.

Adressen sogner til Ekeberg barneskole og Brannfjell ungdomsskole, men du finner også
Vålerenga og Gamlebyen barneskole, samt Jordal ungdomsskole i nærheten. Det er en rekke barnehager i kort avstand fra boligen, som Utsikten, Smilet, Lille Ekeberg og Brumlebassen.

Matrikkel

Gnr. 236 bnr. 133 snr. 4 i Oslo kommune

Innhold

Leiligheten inneholder gang/entrè med vedkamin, hovedsoverom med romslig garderobeløsning, soverom nummer to, åpen stue/kjøkkenløsning og balkong.

Meglere

Portrettbilde av Ola Sisselberg

Ola Sisselberg

Daglig leder / Eiendomsmegler

Kontakt Ola på e-post
os@sem-johnsen.no

Kontakt Ola på telefon
95 70 11 74

Ola har jobbet i eiendomsmeglerbransjen siden 2005. Han har de siste 13 årene arbeidet med utleie av eiendom hos bl.a Privatmegleren. Ola har en meget stor portefølje og et omfattende kontaktnett som består av ambassader og store norske og internasjonale firmaer. Han har stor arbeidskapasitet og påtar seg både små og store oppdrag over hele Oslo samt Asker og Bærum. Han har vært sentral for oppstarten av Sem&Johnsen Boligutleie hvor han i dag er daglig leder.

Les mer