Valhallveien 4A

Valhallveien 4A

Månedsleie 15.200,-
Primærrom 57m2
Bruttoareal 67m2
Soverom 2
Boligtype Leilighet

Ola Sisselberg

Daglig leder / Eiendomsmegler

Megler: Ola Sisselberg

Jon Martin Knai Strandlie

Eiendomsmegler MNEF

Megler: Jon Martin Knai Strandlie

Kort om eiendommen

EKEBERGSKRENTEN - Sjarmerende og gjennomgående 3-roms - Vedkamin - Flott utsikt - Fellesterrasse på 58m2

Beliggenhet

Leiligheten ligger fint og sentralt til i Ekebergskrenten. Ekeberg har flotte tur og rekreasjonsmuligheter som skulpturparken med den tilhørende Ekebergrestauranten der hvor man kan nyte et bedre måltid og fantastisk utsikt. Det er kort vei til Brannfjellskogen der det finnes akebakker og lekeplasser for de minste og fine ski og turmuligheter for den aktive familie.

Enkel adkomst til både Rema 1000 på Ryen, Kiwi i Kværnerbyen og Jacobs på Holtet. Det
er også nærbutikk i Konowsgatem rett ved leiligheten. Ekebergsletta er det tilrettelagt for ballspill og andre fritidsaktiviteter. Innen 20 minutters spasertur finner du Bjørvika, Opraen, Barcode, samt middelalderparken og vannspeilet. Besøksgården og EKT (Rideskole og husdyrpark) på Ekeberg er svært populært for de minste. Det er heller ikke langt til Svartdalsparken, et nydelig parkområde bak Kværnerbyen, der Alnaelva renner gjennom.

Kollektivtransporten bringer deg enkelt til sentrum med buss 34 og 74. Avgang henholdsvis hvert 7. og 10. minutt. Reisetid til Jernbanetorget og Bjørvika er 6 minutter.

Adressen sogner til Ekeberg barneskole og Brannfjell ungdomsskole, men du finner også
Vålerenga og Gamlebyen barneskole, samt Jordal ungdomsskole i nærheten. Det er en rekke barnehager i kort avstand fra boligen, som Utsikten, Smilet, Lille Ekeberg og Brumlebassen.

Matrikkel

Gnr. 236 bnr. 133 snr. 4 i Oslo kommune

Innhold

Leiligheten inneholder gang/entrè med vedkamin, hovedsoverom med romslig garderobeløsning, soverom nummer to, åpen stue/kjøkkenløsning og balkong.

Lovanvendelse

.

Oppdragsnummer

10-21-0176

Areal

Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene.
2. etasje: Primærrom utgjør ca. 57 kvm.

Innhold og standard

Leiligheten inneholder gang/entrè med vedkamin, hovedsoverom med romslig garderobeløsning, soverom nummer to, åpen stue/kjøkkenløsning og balkong.

Det medfølger kjellerbod på 5 kvm og tilgang til felles, nordvestvendt terrasse på 50 kvm.

VISNING:
Vennligst send en epost for avtale om privatvisning.

Vennligst oppgi:
1 Hvor mange personer dere er.
2 Navn, tlf nr og e-post adresse.
3 Info om arbeid.
4 Overtagelse.
5 Ønsket leieperiode. (Minimum 12 måneder)

VIEWING/SHOWING:
Please send an email with the following information, and you will be contacted with time for a private showing.

1 Number of persons.
2 Name, phone number and e-mail adress.
3 Short information about employment.
4 When you would like to move in.
5 For how long you are planning to rent. (Minimum 12 months)

Møblering og fasiliteter

Leiligheten leies ut umøblert med unntak av hvitevarer på kjøkken og vaskemaskin i felles vaskerom.

Husleie pr mnd.

Husleie utgjør kr 15 200,- pr. måned.
Utgifter til strøm, internett og evt alarm kommer i tillegg til husleien. Leietaker må tegne egen innboforsikring.

Oppvarming

Elektrisk samt vedkamin. Varmekabler på bad.

Parkering

Gateparkering etter gjeldende bestemmelser.
Det er beboerparkering i området. Med beboerparkering kan du parkere fritt i området rundt boligen på offentlige parkeringsplasser regulert til beboerparkering. Eier må være registret i Folkeregisteret og kommunen tar seg årlig betalt for slik parkering. Se kommunens hjemmeside for ytterligere informasjon og krav. https://www.oslo.kommune.no/gate-transport-og-parkering/parkering/beboerparkering/beboerparkering-for-privatpersoner/

Energimerking

Energimerke for denne boligen er: Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G
Energimerking er et konkret miljøtiltak for å øke bevisstheten om energibruken og hva som kan gjøres for å få en mer energieffektiv bolig. Det kan bidra til at samlet energiforbruk i boliger og bygninger går ned og miljøet spares ved at behovet for å bygge ut ny energi blir mindre. Energimerket viser bygningens energistandard og beregnes uavhengig av hvordan de som bor der bruker boligen. Energimerket er en karakterskala som går fra A (best) til G (svakest). Karakteren er den samlede vurderingen av boligen og er basert på beregnet levert energi, dvs antall kilowattimer som boligen trenger pr kvadratmeter for normalt forbruk.
Energiattesten er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Utleiers krav til sikkerhet

Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Söderberg & Partners. (forutsetter samtykke fra utleier)
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra tre måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Söderberg & Partners er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 12 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Sem & Johnsen Boligutleie AS for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leieperiode og partenes oppsigelsesadgang

Overtakelse: 01.02.2022
Leieperiode: 3 år

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er tre måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 31.10.2022 , og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 31.01.2023
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 31.10.2022 vil ha virkning den den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Kontraktsinngåelse

Ved kontraktsinngåelse forfaller første måneds husleie til betaling.

Visning

Visning kan avtales med Ola Sisselberg
Mobil: 95 70 11 74

International customers

Modern two bedroom apartment located in Ekeberg.

Meglere

Portrettbilde av Ola Sisselberg

Ola Sisselberg

Daglig leder / Eiendomsmegler

Kontakt Ola på e-post
os@sem-johnsen.no

Kontakt Ola på telefon
95 70 11 74

Ola har jobbet i eiendomsmeglerbransjen siden 2005. Han har de siste 13 årene arbeidet med utleie av eiendom hos bl.a Privatmegleren. Ola har en meget stor portefølje og et omfattende kontaktnett som består av ambassader og store norske og internasjonale firmaer. Han har stor arbeidskapasitet og påtar seg både små og store oppdrag over hele Oslo samt Asker og Bærum. Han har vært sentral for oppstarten av Sem&Johnsen Boligutleie hvor han i dag er daglig leder.

Les mer