Operagata 61A

Operagata 61A

Månedsleie 16.900,-
Primærrom 45m2
Boligtype Leilighet

Elisabeth Langset

Eiendomsmeglerfullmektig

Megler: Elisabeth Langset

Kort om eiendommen

Vannkunsten- Splitter ny og lekker 2-roms leilighet med balkong og attraktiv beliggenhet og ved bryggekanten i Bjørvika!

Beliggenhet

Dersom du elsker livet ved fjorden er en leilighet i Vannkunsten et perfekt utgangspunkt for deg, med Oslofjorden rett utenfor stuedøren.

Den unike beliggenheten til Vannkunsten gir kort vei til det beste byen og naturen har å by på. Her kan du nyte et morgenbad på Oslos nye favorittbadeplass, Sørenga sjøbad, eller en kopp kaffe på en uteservering langs Havnepromenaden mens du skuer utover fjorden.

Lukten av sjø og lyden av bølgeskvulp gir ro i sjelen, og det er nettopp sjøen som vil danne omrisset for nabolaget som vokser frem i området. Fjorden ledes inn mellom byggene, og vannspeil, broer og kanaler bidrar til en maritim opplevelse. Samtidig fylles de hyggelige strøksgatene med liv og nabolagsstemning når nye serveringssteder og handel åpner på gateplan.

Ved å bo sentralt i Bjørvika blir også ulike grøntområder dine nærmeste naboer. Korte spaserturer tar deg til historiske Middelalderparken, og til skogsområdet og kunststiene i Ekebergparken. Her får du alt du kan ønske deg på ett sted, i hjertet av Oslos nye sentrum.

Langs Barcode er det flere restauranter som Vaaghals, Nodee Barcode og Nodee Sky. Flere cafeer, butikker og treningssenter finner du også her.

Elsker du å bade, er det kort gangavstand til Sørenga Sjøbad som er blitt kåret av The Guardian til en av de ti beste sjøvannsbassengene i Europa.

Ferdes du med kollektive transportmidler, har du gangavstand til Norges beste kollektivknutepunkt, Oslo S. I tillegg finnes nærliggende holdeplasser i Dronning Eufemias Gate med et stort tilbud av kollektivtransport i ulike retninger av byen.

Matrikkel

Gnr. 234 bnr. 123 snr. 3 i Oslo kommune

Megler