Høy standard. Meget barnevennlig .

Vestbrynet 13 C

Månedsleie 24.000,-
Primærrom 151m2
Bruttoareal 183m2
Soverom 3
Boligtype Enebolig

Ola Sisselberg

Daglig leder/Partner /Eiendomsmegler

Megler: Ola Sisselberg

Kort om eiendommen

Nordstrand/ Bekkelagshøgda - Pen og innholdsrik bolig over to plan - tilbaketr. og trafikkstille område

Beliggenhet

Tilbaketrukket og trafikkstille beliggende i meget attraktivt og etablert villaområde med kort og tilnærmet bilfri skolevei til Kastellet skole. Eiendommen er vestvendt med gode solforholdt og ligger skjermet og meget barnevennlig til innerst i privat adkomstvei og grenser til friområdet Nordseterskogen. Gangavstand til nærbutikk og offentlig kommunikasjon - kort avstand til Holtet handelssenter med et variert servicetilbud inkludert Jacob's. Nærhet til store friarealer på Ekeberg/Brannfjell og Ekebergrestauranten samt til sjøen og Østmarka med flotte turmuligheter sommer som vinter.

Oppdragsnummer

10-19-0005

Areal

Enebolig i rekke

Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene.
P-ROM: ca 151 kvm
BTA: ca 183 kvm

1. etasje: BTA ca 93 kvm
2. etasje: BTA ca 90 kvm

Innhold og standard

Attraktiv bolig i rekke, nylig pusset opp og fremstår i meget pen stand.

1.etasje (ca. 93 kvm Bta): Vindfang, trappehall, hovedsoverom med eget baderom, romslig kombinert stue/spisestue med peis og utgang ca. 15 kvm vestvendt veranda, kjøkken med spiseplass.

Underetasje (ca. 90 kvm Bta): Trapp fra 1.etg. direkte til romslig peisestue/tv-stue med utgang til ca. 50 kvm vestvendt markterrasse, mellomgang med flere garderobeskap samt bod under trapp, 2 soverom, disprom(hjemmekont./gjesterom) walk in closet, baderom + badstue, vaskerom.

Boligen er oppført som kjedet enebolig i tre. Totalt tre boliger som er kjedet sammen med boder imellom hvert hus.

Megler

Portrettbilde av Ola Sisselberg

Ola Sisselberg

Daglig leder/Partner /Eiendomsmegler

Kontakt Ola på e-post
os@sem-johnsen.no

Kontakt Ola på telefon
95 70 11 74

Ola har jobbet i eiendomsmeglerbransjen siden 2005. Han har de siste 13 årene arbeidet med utleie av eiendom hos bl.a Privatmegleren. Ola har en meget stor portefølje og et omfattende kontaktnett som består av ambassader og store norske og internasjonale firmaer. Han har stor arbeidskapasitet og påtar seg både små og store oppdrag over hele Oslo samt Asker og Bærum. Han har vært sentral for oppstarten av Sem&Johnsen Boligutleie hvor han i dag er daglig leder.

Les mer