Høy standard. Meget barnevennlig .

Vestbrynet 13 C

Månedsleie 24.000,-
Primærrom 151m2
Bruttoareal 183m2
Soverom 3
Boligtype Enebolig
Solgt

Ola Sisselberg

Daglig leder/Partner /Eiendomsmegler

Megler: Ola Sisselberg

Kort om eiendommen

Nordstrand/ Bekkelagshøgda - Pen og innholdsrik bolig over to plan - tilbaketr. og trafikkstille område

Beliggenhet

Tilbaketrukket og trafikkstille beliggende i meget attraktivt og etablert villaområde med kort og tilnærmet bilfri skolevei til Kastellet skole. Eiendommen er vestvendt med gode solforholdt og ligger skjermet og meget barnevennlig til innerst i privat adkomstvei og grenser til friområdet Nordseterskogen. Gangavstand til nærbutikk og offentlig kommunikasjon - kort avstand til Holtet handelssenter med et variert servicetilbud inkludert Jacob's. Nærhet til store friarealer på Ekeberg/Brannfjell og Ekebergrestauranten samt til sjøen og Østmarka med flotte turmuligheter sommer som vinter.

Oppdragsnummer

10-19-0005

Areal

Enebolig i rekke

Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene.
P-ROM: ca 151 kvm
BTA: ca 183 kvm

1. etasje: BTA ca 93 kvm
2. etasje: BTA ca 90 kvm

Innhold og standard

Attraktiv bolig i rekke, nylig pusset opp og fremstår i meget pen stand.

1.etasje (ca. 93 kvm Bta): Vindfang, trappehall, hovedsoverom med eget baderom, romslig kombinert stue/spisestue med peis og utgang ca. 15 kvm vestvendt veranda, kjøkken med spiseplass.

Mer om eiendommen

Underetasje (ca. 90 kvm Bta): Trapp fra 1.etg. direkte til romslig peisestue/tv-stue med utgang til ca. 50 kvm vestvendt markterrasse, mellomgang med flere garderobeskap samt bod under trapp, 2 soverom, disprom(hjemmekont./gjesterom) walk in closet, baderom + badstue, vaskerom.

Boligen er oppført som kjedet enebolig i tre. Totalt tre boliger som er kjedet sammen med boder imellom hvert hus. Denne bolig er beliggende i midten..

Møblering og fasiliteter

Hvitevarer medfølger i leieforholdet.
Boligen leies eller ut umøblert

Husleie pr mnd.

Husleie utgjør kr 24 000,- pr. måned.

Kjøkken
Kjøkken, entré og stue

Oppvarming

Elektrisk. Varmekabler på bad.

Parkering

1 garasjeplass medfølger leieforholdet, samt 1 biloppstillingsplass

Energimerking

Energimerke for denne boligen er: Energikarakter: E.Oppvarmingskarakter : Rød
Energimerking er et konkret miljøtiltak for å øke bevisstheten om energibruken og hva som kan gjøres for å få en mer energieffektiv bolig. Det kan bidra til at samlet energiforbruk i boliger og bygninger går ned og miljøet spares ved at behovet for å bygge ut ny energi blir mindre. Energimerket viser bygningens energistandard og beregnes uavhengig av hvordan de som bor der bruker boligen.

Energimerket er en karakterskala som går fra A (best) til G (svakest). Karakteren er den samlede vurderingen av boligen og er basert på beregnet levert energi, dvs antall kilowattimer som boligen trenger pr kvadratmeter for normalt forbruk.
Energiattesten er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Utleiers krav til sikkerhet

Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Norwegian Broker. (forutsetter samtykke fra utleier)
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra tre måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Norwegian Broker er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 12 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Sem & Johnsen Boligutleie AS for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

3dplan og 1
Soverom

Leieperiode og partenes oppsigelsesadgang

Overtakelse: 01.04.2019
Leieperiode: 01.04.2022

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er tre måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 01.01.2020 , og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 01.04.2020
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 01.01.2020 vil ha virkning den den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Stue
Stue

Kontraktsinngåelse

Ved kontraktsinngåelse forfaller første måneds husleie til betaling.

Visning

Visning kan avtales med Ola Sisselberg
Mobil: 95 70 11 74

Soverom
Stue
Bad
Balkong og utsikt
3dplan og 2

Megler

Portrettbilde av Ola Sisselberg

Ola Sisselberg

Daglig leder/Partner /Eiendomsmegler

Kontakt Ola på e-post
os@sem-johnsen.no

Kontakt Ola på telefon
95 70 11 74

Ola har jobbet i eiendomsmeglerbransjen siden 2005. Han har de siste 13 årene arbeidet med utleie av eiendom hos bl.a Privatmegleren. Ola har en meget stor portefølje og et omfattende kontaktnett som består av ambassader og store norske og internasjonale firmaer. Han har stor arbeidskapasitet og påtar seg både små og store oppdrag over hele Oslo samt Asker og Bærum. Han har vært sentral for oppstarten av Sem&Johnsen Boligutleie hvor han i dag er daglig leder.

Les mer