Flott beliggenhet. Høy standard

Vesteråsveien 28

Månedsleie 26.500,-
Primærrom 122m2
Bruttoareal 142m2
Soverom 3
Boligtype Leilighet

Ola Sisselberg

Daglig leder/Partner /Eiendomsmegler

Megler: Ola Sisselberg

Kort om eiendommen

Ullernåsen - Attraktiv 3/4 roms- høy standard- utsikt-2 soverom-2 bad - garasjeplass

Beliggenhet

Vestvendt, rolig og barnevennlig beliggenhet på Ullern. Veletablert og populært boligområde i grønne omgivelser der nærmeste nabolag består av tilsvarende terrasseleiligheter. Turområder langs Lysakerelva og Mærradalen helt inn til Sørkedalen og Nordmarka. Barnehager og barneskole i nabolaget (trygg skolevei). God offentlig kommunikasjon med buss like i nærheten og T-bane ved både Bjørnsletta og Røa-krysset.

Kort avstand til Røa-krysset med et meget attraktivt butikksentrum med de fleste typer butikker og servicefasiliteter. Idrettsanlegg og -klubber på Røa og Ullern. Det er i tillegg kort vei til det populære kjøpesenteret CC vest på Lilleaker

Matrikkel

Gnr. 28 bnr. 309 snr. 45 i Oslo kommune

Oppdragsnummer

10-19-0127

Areal

Primærrom utgjør ca 122 kvm

Innhold og standard

Stor og lys leilighet beliggende i første underetasje, kun en trapp ned fra inngangsparti.
Usjenert på Ullernåsen med flott utsikt og solforhold. Høy standard. Nydelig utsikt fra alle vindusflatet tilhørende leiligheten.

Entré, bad, vaskerom, 2 soverom hvorav hovedsoverom har tilgang til eget bad, kjøkken med spiseplass, luftig stue med store vindusflater som gir godt med naturlig lys. Utgang fra stue til solrik, vestvendt veranda med utebod og stor plass til sittegruppe.
Mulighet for 3 .soverom

1 stor garasjeplass .

Megler

Portrettbilde av Ola Sisselberg

Ola Sisselberg

Daglig leder/Partner /Eiendomsmegler

Kontakt Ola på e-post
os@sem-johnsen.no

Kontakt Ola på telefon
95 70 11 74

Ola har jobbet i eiendomsmeglerbransjen siden 2005. Han har de siste 13 årene arbeidet med utleie av eiendom hos bl.a Privatmegleren. Ola har en meget stor portefølje og et omfattende kontaktnett som består av ambassader og store norske og internasjonale firmaer. Han har stor arbeidskapasitet og påtar seg både små og store oppdrag over hele Oslo samt Asker og Bærum. Han har vært sentral for oppstarten av Sem&Johnsen Boligutleie hvor han i dag er daglig leder.

Les mer