2- roms. Super beliggenhet,

Vibes gate 1A

Månedsleie 14.000,-
Primærrom 57m2
Bruttoareal 65m2
Soverom 1
Boligtype Leilighet

Ola Sisselberg

Daglig leder/Partner /Eiendomsmegler

Megler: Ola Sisselberg

Kort om eiendommen

Majorstua -stor 2 roms - meget sentralt

Beliggenhet

Leiligheten ligger i et urbant, populært og meget sentralt boligområde på Majorstua. Det er gangavstand til alle typer bymessige fasiliteter, samt flotte tur- og rekreasjonsområder. Shoppinggaten i Bogstadveien ligger rett ved, og det er kort vei til Marienlystparken og Frognerparken.

Sistnevnte ligger få minutters gange fra boligen, og inneholder populære Frognerbadet, Frogner stadion og skulpturanlegget Vigelandsparken. Sør i parken ligger Oslo Bymuseum. Bislett bad, Slottsparken, Stensparken og St. Hanshaugen Park, ligger alle godt innen rekkevidde.

Bogstadveien er en attraktiv og moderne handlegate, universelt utformet, slik at alle skal ha lik mulighet til å benytte arealene. Følger man Bogstadveien og Hegdehaugsveien ned forbi slottet, når man Karl Johans gate og de øvrige handlegatene i Oslo sentrum på ca. 25 min. Få også med deg Vestkanttorget med lørdagsmarked, eller bondens månedlige marked på Valkyrie Plass.

Oppdragsnummer

10-19-0073

Areal

Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene.

2. etasje: Primærrom utgjør ca 57 kvm

Innhold og standard

Pen 2 roms, som holder en god standard.

Leiligheten inneholder :

Entre, stue, soverom, separat kjøkken, og 1 bad.

Møblering og fasiliteter

Hvitevarer medfølger i leieforholdet.

Leiligheten er ellers umøblert.

Megler

Portrettbilde av Ola Sisselberg

Ola Sisselberg

Daglig leder/Partner /Eiendomsmegler

Kontakt Ola på e-post
os@sem-johnsen.no

Kontakt Ola på telefon
95 70 11 74

Ola har jobbet i eiendomsmeglerbransjen siden 2005. Han har de siste 13 årene arbeidet med utleie av eiendom hos bl.a Privatmegleren. Ola har en meget stor portefølje og et omfattende kontaktnett som består av ambassader og store norske og internasjonale firmaer. Han har stor arbeidskapasitet og påtar seg både små og store oppdrag over hele Oslo samt Asker og Bærum. Han har vært sentral for oppstarten av Sem&Johnsen Boligutleie hvor han i dag er daglig leder.

Les mer