Stor og lekker 2 roms

Vogts gate 44B

Månedsleie 14.500,-
Primærrom 56m2
Bruttoareal 62m2
Soverom 1
Boligtype Leilighet

Ola Sisselberg

Daglig leder/Utleiemegler

Megler: Ola Sisselberg

Kort om eiendommen

Torshov - Sjarmerende 2-roms leilighet i hjertet av Torshov, stukkatur og god takhøyde.

Beliggenhet

Sjarmerende leilighet sentralt beliggende på Torshov. Her finner du de fleste fasiliterer og et godt kulturtilbud. Området kan by på de fleste fasiliteter med kort vei til yrende liv og spennende kulturtilbud; blant annet Soria Moria med konserter, bar/restaurant og teater, spisesteder og kafèer som Åpent Bakeri, Sagene Lunsjbar, Grisen spiseri (Vertshuset Oskar Braaten) og Trikkestallen. Her har de flott uteservering om sommeren og teater for de minste.

Gangavstand til Torshov Torg med dagligvare, apotek, postkontor og populære Mr. Fish. Kort vei også til Sandaker senter med vinmonopol og et bredt utvalg butikker. Fra leiligheten kommer man seg raskt rundt i byen. 20-bussen stopper et par minutters gange fra leiligheten og tar deg til majorstuen på 11 minutter. Med trikken er du ved Jernbanetorget på 12 minutter. Det er også et godt tilbud av treningssentre i området, med Myrens Sportsenter (med Klatreverket), Sats Sagene og Elixia Ringnes Park. Kort vei til hyggelige parkområder. Torshovparken som brukes til bla grilling,
sommerleker, soling, piknik, aking om vinteren m.m. I tillegg er det kort vei til Torshovdalen med Tuftepark og hyggelige friområder langs hele Akerselva.

Matrikkel

Gnr. 225 bnr. 353 snr. 16 i Oslo kommune

Oppdragsnummer

10-21-0111

Areal

Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene.

Totalt bruttoareal: 62 kvm
Totalt bruksareal: 56 kvm
Totalt primærrom: 56 kvm

Primærrom:

Megler

Portrettbilde av Ola Sisselberg

Ola Sisselberg

Daglig leder/Utleiemegler

Kontakt Ola på e-post
os@sem-johnsen.no

Kontakt Ola på telefon
95 70 11 74

Ola har jobbet i eiendomsmeglerbransjen siden 2005. Han har de siste 13 årene arbeidet med utleie av eiendom hos bl.a Privatmegleren. Ola har en meget stor portefølje og et omfattende kontaktnett som består av ambassader og store norske og internasjonale firmaer. Han har stor arbeidskapasitet og påtar seg både små og store oppdrag over hele Oslo samt Asker og Bærum. Han har vært sentral for oppstarten av Sem&Johnsen Boligutleie hvor han i dag er daglig leder.

Les mer