Vøyensvingen 18D

Vøyensvingen 18D

Månedsleie 13.500,-
Primærrom 30m2
Bruttoareal 33m2
Soverom 1
Boligtype Leilighet

Elisabeth Langset

Utleiemegler

Megler: Elisabeth Langset

Ola Sisselberg

Daglig leder/Utleiemegler

Megler: Ola Sisselberg

Kort om eiendommen

Ilaparken/Kiellands plass - Praktisk og pen 2-roms med sentral beliggenhet - Vestvendt balkong mot parken - Heis

Beliggenhet

Vøyensvingen har en sentral og attraktiv, men samtidig skjermet, beliggenhet ved Ilaparken, i bydel Sagene, rett ovenfor Alexander Kiellands plass. Alexander Kiellandsplass er et pulserende knutepunkt mellom St. Hanshaugen og Grünerløkka.

Området har gjennomgått en omfattende oppgradering som har ført til en svært positiv utvikling for nærområdet. I nærområdet finner man flere hyggelige spisesteder og kaféer med uteservering. Her er for eksempel Gutta fra Calcutta, The Kasbah, Loftshus Samvirkelag eller Colonel Mustard verdt et besøk. I nærområdet ligger også Kiellandshus hvor det finnes en rekke butikker, blant annet Coop, apotek, Nille og vinmonopolet.

I tillegg til de servicetilbud man finner i umiddelbar nærhet, kan man velge å bevege seg vestover mot St. Hanshaugen som byr på flere spennende forretninger og hyggelig parkliv. Vender man heller nesa østover kommer man til Grünerløkka som byr på et pulserende liv med flere kaféer, restauranter og butikker. Det er også kort vei til Vulkan området, hvor man blant annet finner det populære Mathallen og Smelteverket (Nord-Europas lengste bar). Ringnes Park med Ringen Kino, Meny og SATS/Elixia ligger også innenfor gangavstand fra leiligheten. Det er en liten spasertur til Torshov hvor lokalmiljøet byr på hverdagsgleder som Kaffebrenneriet, frokost på Caminito eller Åpent bakeri, mens Grisen og Hva skjer på Soria Moria frister med stemningsfull atmosfære og lekre retter. Cosmopolite, Det andre Teateret, Torshovteateret og Trikkestallen er steder i nærområdet som er verdt et besøk.

Det finnes flere tur- og rekreasjonsmuligheter i området. Iladalen ligger like ved leiligheten og er perfekt for grilling og sosiale aktiviteter på sommerstid. Den store grønne parken på St. Hanshaugen er også innen gåavstand. Det er kun få minutters gange til idylliske Akerselva, hvor man har direkte adkomst til flotte turveier som strekker seg fra Maridalen til Bjørvika.

Meglere

Portrettbilde av Ola Sisselberg

Ola Sisselberg

Daglig leder/Utleiemegler

Kontakt Ola på e-post
os@sem-johnsen.no

Kontakt Ola på telefon
95 70 11 74

Ola har jobbet i eiendomsmeglerbransjen siden 2005. Han har de siste 13 årene arbeidet med utleie av eiendom hos bl.a Privatmegleren. Ola har en meget stor portefølje og et omfattende kontaktnett som består av ambassader og store norske og internasjonale firmaer. Han har stor arbeidskapasitet og påtar seg både små og store oppdrag over hele Oslo samt Asker og Bærum. Han har vært sentral for oppstarten av Sem&Johnsen Boligutleie hvor han i dag er daglig leder.

Les mer