Svært populær beliggenhet

Vulkan 32

Månedsleie 24.500,-
Primærrom 85m2
Bruttoareal 95m2
Soverom 3
Boligtype Leilighet

Ola Sisselberg

Daglig leder/Partner /Eiendomsmegler

Megler: Ola Sisselberg

Elisabeth Langset

Eiendomsmeglerfullmektig

Megler: Elisabeth Langset

Kort om eiendommen

Vulkan-Moderne og gj.gående 4 roms - heis - balkong - mulighet for garasjeplass

Beliggenhet

Vulkan "Den lille byen" er et ganske nyetablert området sentralt plassert mellom St.Hanshaugen i vest, Grünerløkka i øst, Maridalen i nord og Oslo sentrum i sør. På kort tid har Vulkan blitt en av Oslos mest spennende og levende bydeler. Her finner du blant annet Mathallen med byens beste utvalg av mat og drikke, flere barer og
restauranter, Dansens Hus, P-hus, treningssenteret Atletica, kreativ høyskole, klatresenter, Vulkan Depot med blant annet Rema 1000, Apotek og mye mer. Kun en liten spasertur unna venter Grünerløkka med alt "Løkka" har og tilby.

Akerselva renner rett forbi Vulkan, et sammenhengende rekreasjonsområde mellom marka og sentrum. Vulkan tilbyr et gjennomtenkt nabolag uten gjennomfartstrafikk med leiligheter som gjør at du kan trekke deg tilbake i et skjermet, eksklusivt og privat bomiljø. Vil du leve midt i byen og kjenne pulsen av den daglig, da er Vulkan stedet!
Gangavstand til offentlig kommunikasjon. Ca. 2. min gange til bussholdeplassen med buss 54 mot Aker Brygge og Kjelsås. Gangavstand til Brugata med buss og trikk.

Matrikkel

Gnr. 218 bnr. 257 snr. 3 i Oslo kommune

Oppdragsnummer

10-20-0069

Areal

Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene.

Totalt Bruttoareal: 96 kvm
Totalt Bruksareal: 85 kvm
Totalt Primærrom: 85 kvm

Innhold og standard

Leiligheten inneholder: Entré, gang, 3 soverom, 2 bad, og åpen stue-/kjøkkenløsning med utgang til sydvendt balkong på ca. 3.6 kvm fra stuedelen.

Meglere

Portrettbilde av Ola Sisselberg

Ola Sisselberg

Daglig leder/Partner /Eiendomsmegler

Kontakt Ola på e-post
os@sem-johnsen.no

Kontakt Ola på telefon
95 70 11 74

Ola har jobbet i eiendomsmeglerbransjen siden 2005. Han har de siste 13 årene arbeidet med utleie av eiendom hos bl.a Privatmegleren. Ola har en meget stor portefølje og et omfattende kontaktnett som består av ambassader og store norske og internasjonale firmaer. Han har stor arbeidskapasitet og påtar seg både små og store oppdrag over hele Oslo samt Asker og Bærum. Han har vært sentral for oppstarten av Sem&Johnsen Boligutleie hvor han i dag er daglig leder.

Les mer