Westye Egebergs gate 7a

Westye Egebergs gate 7a

Månedsleie 15.500,-
Primærrom 65m2
Soverom 1
Boligtype Leilighet

Elisabeth Langset

Eiendomsmeglerfullmektig

Megler: Elisabeth Langset

Kort om eiendommen

St.Hanshaugen - Stor og lys 2-roms med balkong og skjermet attraktiv beliggenhet. Varmtvann og fyring inkl.

Beliggenhet

Westye Egebergs gate 7A med nærhet til Telthusbakken som er en historisk, bevaringsverdig og fredelig gate uten gjennomkøring på Gamle Aker, i bydel St. Hanshaugen. Området er fylt med mye spennende innenfor kultur, utdanning, uteliv, mat og drikke. Beliggenheten er et fantastisk utgangspunkt til alle deler av byen. Westye Egebergs gate 7A er ved en flott grønn lunge i byen, omgitt av flotte Egebergløkken parsellhage fra 1916.

St. Hanshaugen er en av byens mest populære områder og mye av grunnen er den sentrale beliggenheten med gangavstand til alt; Bislett med Bislett Stadion, Majorstuen med sine gode shoppingmuligheter i Bogstadveien og Hegdehaugsveien.
Grünerløkka er innen kort gange og har et unikt utvalg av vintagebutikker, mote, interiør, kaféliv, barer, restauranter og uteserveringer. Her finner du flere hyggelige parkområder, populære restauranter og kaféer. Olaf Ryes plass er kjent for sine markedsdager med sitt yrende folkeliv. Da finner du et hav av matboder og tilbud fra Grünerløkkas lokalbutikkere. Noen få minutter unna finner du flere av løkkas mest populære spisesteder som The Nighthawk Diner, himmelsk pizza på Villa Paradiso, spicy meksikansk på Tijuana, tapas på Delicatessen, gourmetburger på Tommis Burger Joint, Illegal Burger eller Munchies og sandwich på Joe and the Juice.

Ellers er det også gangavstand til Aker Brygge og båtene ut mot øyene i Oslofjorden, for ikke å nevne korte avstander til en rekke sentrale utdanningsinstitusjoner i nærheten: l Høgskolen i Oslo (OsloMet), Arkitekthøgskolen, Westerdahls, Kunsthøgskolen i Oslo, Jussfaktultetet til UiO og Lovisenberg Diakonale Høgskole.

Langs Akerselva kan en spasere ned til sentrum, eller opp forbi Nydalen, Frysja og videre innover mot Maridalsvannet. Nærområdet kan også by på fotballbaner, basketballbaner, lekeplasser, idrettshall, svømmehall og treningssentre.

Megler