Meget attraktiv beliggenhet på Bislett

Wilhelms gate 2

Månedsleie 19.500,-
Primærrom 78m2
Bruttoareal 86m2
Soverom 2
Boligtype Leilighet

Ola Sisselberg

Daglig leder/Partner /Eiendomsmegler

Megler: Ola Sisselberg

Elisabeth Langset

Eiendomsmeglerfullmektig

Megler: Elisabeth Langset

Kort om eiendommen

BISLETT- Nyoppusset 3-roms m/balkong. Heis. Nytt kjøkken og bad! Mulighet for leie av garasje

Beliggenhet

Leiligheten ligger meget attraktivt og sentralt til på Bislett med nærhet til alt. I et meget hyggelig nabolag er det gate kaféer, restauranter, nisjeforretninger og de fleste andre servicetilbud.
Meget attraktiv og sentral beliggenhet midt på Bislett, med stadion som nærmeste nabo i det som utvilsomt er områdets mest ettertraktede boligområde.

Beliggenheten i Wilhelmsgate gir deg et supersentralt utgangspunkt med nærhet til det meste hovedstaden har å tilby i form av yrende restaurant- og kaféliv, en rekke forretninger og servicetilbud samt god offentlig kommunikasjon. Gangavstand til to av hovedstadens mest ettertraktede handlegater, Bogstadveien og Hegdehaugsveien, med et rikt utvalg av forretninger og servicetilbud.

Området er omkranset av flere parker og grøntområder. Bare noen hundre meter utenfor døren finner du idylliske Stensparken med plaskebasseng, lekeplasser og uteservering på toppen. Videre gangavstand til populære St. Hanshaugen park og spektakulære Frognerparken med skulpturer og grøntanlegg i særklasse. Det er for øvrig også gode treningsmuligheter innendørs ved bl.a. Bislett Stadion rett over gaten, SATS og velrennomerte Bislett Bad. Søker du skog og mark er offentlig kommunikasjon rett rundt hjørnet, og tar deg til Sognsvann og Frognerseteren med milevis av turløyper sommer som vinter.

Flere dagligvarebutikker i nærheten, deriblant Joker, Bunnpris, Kiwi, Coop Extra og Rema 1000. Ønsker du et enda større utvalg er det verdt å ta turen til Matvarehuset Jacobs ved Colosseum. Delikatesseforretningen Gutta på Haugen er heller ikke langt unna. Du finner også vinmonopolet i Thereses gate. Bislett er et viktig kollektivt knutepunkt og her finner du både blåtrikken med trikkelinjene 17 og 18 samt 21-bussen med hyppige avganger.

Det er videre flere holdeplasser innen rekkevidde med bl.a. rutene 20- og 37-bussen.

Meglere

Portrettbilde av Ola Sisselberg

Ola Sisselberg

Daglig leder/Partner /Eiendomsmegler

Kontakt Ola på e-post
os@sem-johnsen.no

Kontakt Ola på telefon
95 70 11 74

Ola har jobbet i eiendomsmeglerbransjen siden 2005. Han har de siste 13 årene arbeidet med utleie av eiendom hos bl.a Privatmegleren. Ola har en meget stor portefølje og et omfattende kontaktnett som består av ambassader og store norske og internasjonale firmaer. Han har stor arbeidskapasitet og påtar seg både små og store oppdrag over hele Oslo samt Asker og Bærum. Han har vært sentral for oppstarten av Sem&Johnsen Boligutleie hvor han i dag er daglig leder.

Les mer