Abbediengveien 2

Abbediengveien 2

Prisantydning 12.000.000,-
Omkostninger 315.642,-
Totalpris 12.315.642,-
P-rom 150m2
Byggeår 1933
Soverom 3
Boligtype Tomannsbolig
Eierform Eierseksjon

Visningstider

 • Søndag 17. okt.
  Kl. 13.00 – 14.00
 • Mandag 18. okt.
  Kl. 17.00 – 18.00

Meld deg på visning her

Kristian Ask

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Megler: Kristian Ask

Nøkkelinfo

 • Tomteareal
  1117m2
 • Bruksareal
  162m2
 • Bruttoareal
  179m2

Kort om eiendommen

Rålekker halvpart tomannsbolig med solrike uteplasser | Høy standard | Nyoppusset 2021 | Mulig praktikantdel

Høydepunkter

Velkommen til Abbediengveien 2 på Skøyen / Abbediengen-

Eiendommen går totalt over 3 plan og inneholder:
Entrè i første hovedetasje med garderober for oppbevaring. Trapp opp til toppetasjen og ned til underetasjen. Toppetasjen er på ca. 90 kvm og har fantastiske lysforhold. 2 romslige soverom, hvor begge har plass til garderober for oppbevaring. Stor stue med vinduer i alle himmelretninger, samt en stor, solrik terrasse med utgang fra stuen. Nytt og stilrent HTH kjøkken med alle fasliteter samt gulvvarme i stue og kjøkken. Etasjen er totaloppusset i 2021 og fremstår meget bra.

Underetasjen har egen inngang og inneholder en entrè / bod med rikelig med oppbevaringsplass i garderober. Egen bod på innsiden av denne. Her er det også lagt opp opplegg for hybelkjøkken om det er ønskelig å lage praktikantdel her i denne etasjen. Stort flislagt baderom med opplegg for vaskemaskin, dusj, toalett og servant, samt en koselig kjellerstue.

Beliggenhet

Eiendommen ligger på Abbediengen, som er et meget barnevennlig og 'grønt' område, for det meste bestående av villabebyggelse. Området framstår som en 'grønn' oase og boligen ligger i enden av en liten stikkvei. Her kan man nesten få følelsen av å bo på landet og allikevel bare ha gangavstand til Skøyen, Majorstuen og Frogner. En stor del av bebyggelsen i området, er gjort verneverdig, slik at området vil beholde sine hyggelige og parkmessige særtrekk. Mye og spesiell vegetasjon preger området. Morgen-, og formiddagsol på uteplassen ved kjøkkenet. Gressplenen på fremsiden har sol så og si hele dagen helt til solen går ned bak Abbedikollen i 20-21 tiden i sommerhalvåret.

Eiendommen har en meget attraktiv og ettertraktet beliggenhet. Kort vei til alle fasiliteter som forretninger, offentlig kommunikasjon, skoler og barnehager.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven har vedlegg som finnes i nedlastbar salgsoppgave og er ikke komplett uten.
Trykk her for å laste ned komplett salgsoppgave

Megler

Portrettbilde av Kristian Ask

Kristian Ask

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Kontakt Kristian på e-post
ask@sem-johnsen.no

Kontakt Kristian på telefon
92 44 11 35

Ask er utdannet eiendomsmegler fra Handelshøyskolen BI og har over 10 års erfaring i eiendomsmeglerbransjen. Han startet sin karrière som eiendomsmegler hos Nordvik & Partners, hvor han senere ble partner.

Gjennom sin karrière har han gjennomført over 700 bolighandler, hvorav hovedandelen er bruktboliger i på Oslo vest, med en ikke ubetydelig del på St.Hanshaugen. I tillegg til dette har han solgt en rekke prosjekterte boliger under oppføring. Her bør blant annet i Pilestredet 77-79 for Aspelin Ramm og over 100 prosjekterte fritidsboliger i Risør nevnes. Han har under denne tiden opparbeidet seg en omfattende erfaring og en inngående kunnskap om markedet. Kvaliteter som legges til grunn for hans arbeidsmetodikk er dedikasjon, energi og en god gjennomføringsevne.

Ask er partner og eiendomsmegler i Sem & Johnsen, og sitter til daglig ved kontoret i Vika.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.

Ønsker du heller å registrere deg som interessent på Abbediengveien 2? Klikk her