Karriere i Sem & Johnsen

Bli en av oss

«Vi er alltid på utkikk etter flinke folk. Hos oss får du tenke stort og bidra med dine idéer. »

Ta kontakt med oss

«Velkommen til Sem & Johnsen. Hos oss danner et godt arbeidsmiljø grunnlaget for vekst og innovasjon. Som nyansatt vil du bli inkludert i et meget sterkt team, hvor vi jobber for å spille hverandre gode.»

Mer om Sem & Johnsen

Ledige stillinger

Vi ser alltid etter flinke folk som vil være med på laget.

Sem & Johnsen er alltid interessert i kontakt med flinke folk som kan tenke seg å bli vår nye kollega. Send oss litt info om deg selv, så kan vi invitere deg kontakte deg dersom en mulighet åpner seg.

Ta kontakt med oss

Teambuilding

Entusiasme, mot og nytenkning er egenskaper vi 
setter høyt. Alle våre team samarbeider, og vi ønsker å gjøre alt vi kan for å tilrettelegge for et godt, sosialt miljø hvor alle føler seg komfortable med å bidra med sine idéer.

Video fra S&J Nordmarka-challenge 2020

Teambuilding i Nordmarka

En dag sammen i Nordmarka ga oss muligheten til å snakke om alt og ingenting, og gjorde at vi ble kjent med kollegene våre på en helt ny måte. Det var utfordrende oppgaver vi måtte løse sammen og vi ble kjent med nye sider og positive egenskaper ved hverandre.

Video fra S&J Lofoten 2021

Årstur til Lofoten

Våre turer er fylt av opplevelser og aktiviteter, og årstur til Lofoten i august var intet unntak. Tradisjonen tro ble samtlige ansatte invitert på en etterlengtet tur, der vi fikk oppleve spektakulær natur og omgivelser i strålende solskinn. En opplevelse for livet!

Å jobbe i Sem & Johnsen

I Sem og & Johnsen er vi svært opptatt av å legge alt til rette for din personlige utvikling. Når du i tillegg jobber sammen med de mest erfarne bransjen får du også en kompetanse på et høyt faglig nivå samt effektive vaner.

«Etter mer enn 10 år hos konkurrenter var det som å komme hjem når jeg startet i S&J. Kollegiet og kulturen gjør meg stolt av å være megler, og gir meg fantastiske forutsetninger for å trives og å gjøre en god jobb. Jeg selger finere objekter nå, og ikke minst har jeg solgt mer her enn noen gang før.»

Kristian Ask

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Mer om Kristian Ask

«S&J legger stor vekt på å legge alt til rette for din personlige utvikling. Når du i tillegg jobber sammen med de mest erfarne bransjen får du også en kompetanse på et høyt faglig nivå.»

Hans Christian Freberg

Eiendomsmegler MNEF / Partner

Mer om Hans Christian Freberg

«Gode resultater oppnås sjeldent av en enkeltperson. De er normalt et resultat av godt samarbeid. S&J er som en stor familie, med flinke folk og gode ressurser. I tillegg har vi det gøy sammen, både på jobb og fest!»

Iga Okon

Eiendomsmegler

Mer om Iga Okon

«Ingen spisse albuer! Vi har en bedriftskultur der vi vil hverandre godt og hvor vi pusher hverandre frem. Det gir lave skuldre og gode resultater. S&J eies av våre parntnere og kan drive med eiendomsmegling kun for kundenes beste uten skjult agenda!»

Erlend Sørlie

Eiendomsmegler/Partner

Mer om Erlend Sørlie

«Ærverdig og tradisjonelt men nytenkende og nyskapende. Jeg verdsetter jobben min hos S&J på grunn av høy faglig kompetanse, seriøse, erfarne, voksne og engasjerte kollegaer, et godt miljø og gode inntjeningsmuligheter.»

Elin Lee

Eiendomsmegler MNEF

Mer om Elin Lee