Akersveien 20 B1 / Kontrakt

Akersveien 20 B1 / Kontrakt

Prisantydning 4.990.000,-
Omkostninger 25.000,-
Totalpris 5.015.000,-
P-rom 46m2
Byggeår 2021
Soverom 1
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Kristian Ask

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Megler: Kristian Ask

Nøkkelinfo

  • Fellesutgifter
    2.303,-

Kort om eiendommen

Ny 2-roms selveier med privat direkte utgang til hage og privat uteplass | Ferdigstillelse i desember 2021 |

Høydepunkter

Stor og flott 2-roms med store vindusflater, i sin helhet beliggende inn mot bagården. Perfekt løst planløsning med soverom på ca. 13,5 kvm med plass til garderober. Praktisk hjørnekjøkken hvor det er rikelig med skapplass. Entrè med plass til vaskemaskin og skap for oppbevaring i tillegg til et lekkert, flislagt baderom. Fra denne leiligheten har du også direkte tilkomst til hagen via egen terrassedør og denne hagen har bruksrett til et lite areal på 1 x 1 meter utenfor terrassedøren.

Beliggenhet

Akersveien 18-20 ligger svært sentralt, med en populær beliggenhet i et veletablert, rolig og sjarmerende boligområde. Boligene ligger skjermet fra trafikkerte gater og støy i grønne/parkmessige omgivelser, mellom Vår Frelsers gravlund og Fredensborg. Kort vei til Mathallen, kaféer, restauranter, nisjebutikker, St. Hanshaugparken, Akerselva, treningssentre, matbutikker, barer og utesteder ligger i umiddelbar nærhet. Fra eiendommen er det også gangavstand til det meste. Hammersborg/Fredensborg ligger i indre by, rett nord for sentrum. I dag brukes betegnelsen om bebyggelsen mellom Fredensborgveien (begge sider, inkludert Damstredet) og Akerselva og mellom Kristparken og Møllerveien. Området består dels av klassiske leiegårder fra rundt 1900, dels av nyere leilighetsbygg og en god del eldre småhus i tre, tegl eller bindingsverk. I dag ser man bredere fortau, brosteinslagte parkeringslommer og beplanting. Dette er en del av Oslos oppgradering av nærområdet. Det er laget flere elbilplasser med ladestasjoner. Alt dette er med på å gjøre område til en ny "perle" i sentrum. På Fredensborg finner du koselige nærbutikker, lokale kafeer, populære restauranter som f.eks. Den gode, Chez Colin og Klosteret. Veien til konserter og et yrende uteliv er ikke lang.

Megler

Portrettbilde av Kristian Ask

Kristian Ask

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Kontakt Kristian på e-post
ask@sem-johnsen.no

Kontakt Kristian på telefon
92 44 11 35

Ask er utdannet eiendomsmegler fra Handelshøyskolen BI og har over 10 års erfaring i eiendomsmeglerbransjen. Han startet sin karrière som eiendomsmegler hos Nordvik & Partners, hvor han senere ble partner.

Gjennom sin karrière har han gjennomført over 700 bolighandler, hvorav hovedandelen er bruktboliger i på Oslo vest, med en ikke ubetydelig del på St.Hanshaugen. I tillegg til dette har han solgt en rekke prosjekterte boliger under oppføring. Her bør blant annet i Pilestredet 77-79 for Aspelin Ramm og over 100 prosjekterte fritidsboliger i Risør nevnes. Han har under denne tiden opparbeidet seg en omfattende erfaring og en inngående kunnskap om markedet. Kvaliteter som legges til grunn for hans arbeidsmetodikk er dedikasjon, energi og en god gjennomføringsevne.

Ask er partner og eiendomsmegler i Sem & Johnsen, og sitter til daglig ved kontoret i Vika.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.