AKERSVEIEN 18 A2 / Kontrakt

AKERSVEIEN 18 A2 / Kontrakt

Prisantydning 6.800.000,-
Totalpris 6.800.000,-
P-rom 64m2
Byggeår 2021
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Kristian Ask

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Megler: Kristian Ask

Nøkkelinfo

  • Fellesutgifter
    3.185,-

Kort om eiendommen

Ny rålekker 3-roms med høy standard i 2.etg med heis | Innflytning i desember 21 | Attraktiv og urban beliggenhet

Høydepunkter

I Akersveien kommer det 16 nye boliger basert på Bonum sitt konsept "Urban Living". Eiendommen har flotte historiske detaljer og røtter helt tilbake til 1800-tallet. Eksisterende bygg på tomten skal rehabiliteres og det skal føres opp nybygg. Boligene vil utføres med et urbant preg som kler omgivelsene. Prosjektet vil være med på å oppgradere området, samt ruste opp de eksisterende bygningene med høy kvalitet, slik at de igjen kan benyttes som boligformål. Eiendommen grenser til Dops gate i sør, og ser over Vår Frelsers gravlund i nordvest.

BYGÅRDEN
Det går rykter om at ostehøvelens historie har forankring i dette bygget. Den gamle, smale murgården, som tidligere ble benyttet som slakterbod og stall, blir ivaretatt med et nytt tilbygg. En kombinasjon av ny og eksisterende bygningsmasse vil gi innsiden av leilighetene et preg som strekker seg helt fra 1800-tallet og frem til vår tid, smakfullt kombinert med tidsriktig interiør. Øverste leilighet vil utformes som en penthouse-leilighet med privat terrasse mot gate og privat takterrasse.

Beliggenhet

Akersveien 18-20 ligger svært sentralt, med en populær beliggenhet i et veletablert, rolig og sjarmerende boligområde. Boligene ligger skjermet fra trafikkerte gater og støy i grønne/parkmessige omgivelser, mellom Vår Frelsers gravlund og Fredensborg. Kort vei til Mathallen, kaféer, restauranter, nisjebutikker, St. Hanshaugparken, Akerselva, treningssentre, matbutikker, barer og utesteder ligger i umiddelbar nærhet. Fra eiendommen er det også gangavstand til det meste. Hammersborg/Fredensborg ligger i indre by, rett nord for sentrum. I dag brukes betegnelsen om bebyggelsen mellom Fredensborgveien (begge sider, inkludert Damstredet) og Akerselva og mellom Kristparken og Møllerveien.

Megler

Portrettbilde av Kristian Ask

Kristian Ask

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Kontakt Kristian på e-post
ask@sem-johnsen.no

Kontakt Kristian på telefon
92 44 11 35

Ask er utdannet eiendomsmegler fra Handelshøyskolen BI og har over 10 års erfaring i eiendomsmeglerbransjen. Han startet sin karrière som eiendomsmegler hos Nordvik & Partners, hvor han senere ble partner.

Gjennom sin karrière har han gjennomført over 700 bolighandler, hvorav hovedandelen er bruktboliger i på Oslo vest, med en ikke ubetydelig del på St.Hanshaugen. I tillegg til dette har han solgt en rekke prosjekterte boliger under oppføring. Her bør blant annet i Pilestredet 77-79 for Aspelin Ramm og over 100 prosjekterte fritidsboliger i Risør nevnes. Han har under denne tiden opparbeidet seg en omfattende erfaring og en inngående kunnskap om markedet. Kvaliteter som legges til grunn for hans arbeidsmetodikk er dedikasjon, energi og en god gjennomføringsevne.

Ask er partner og eiendomsmegler i Sem & Johnsen, og sitter til daglig ved kontoret i Vika.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.