ÅRVOLLVEIEN 23 | NY

ÅRVOLLVEIEN 23 | NY

Prisantydning 5.500.000,-
Omkostninger 25.000,-
Totalpris 5.525.000,-
Byggeår 2022
Soverom 1
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Kristian Ask

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Megler: Kristian Ask

Christer Holmen

Eiendomsmegler

Megler: Christer Holmen

Nøkkelinfo

  • Fellesutgifter
    2.485,-

Kort om eiendommen

ÅRVOLL - Lekker nybygget 2-roms med stor solrik balkong, heis og mulighet for parkering m. lader | Salg av kontrakt

Høydepunkter

Flott og nybygget 2-roms leilighet i et ombygget og konvertert næringsbygg fra 1999. Leiligheten er bygget etter TEK10 med en moderne standard hva angår generell standard, inneklima med balansert ventilasjon, kjøkken fra HTH og lekkert baderom med regnfallsdusj. Leiligheten får også en stor balkong i front som ligger sydvendt med god plass den omkringliggende bebyggelsen slik at du får godt med sol. Det er også heisadkomst fra garasjeplanet og du kan leie parkeringsplass med lader på langtidskontrakt om det er ønskelig.

Gode rom, kombinert med at leilighetene har store, flotte uteplasser og store vindusflater gjør dette til lyse fine leiligheter det er lett å trives i. Den åpne kjøkkenløsningen er levert fra den annerkjente kjøkkenleverandøren HTH og godt med oppbevaringsplass i takhøye overskap og fronter i hvit høytrykkslaminat. Benkeplatene får god belysning fra downlights under skapene, så dette blir en perfekt boltreplass for hobbykokken. Baderommene får lyse, flislagte gulv og vegger og følgelig varme i gulvet. Regnfallsdusj og dusjvegger i herdet glass. Det blir også et flott servantskap med overliggende lysarmatur. Alle andre rom får tidsriktig og elegant 3-stavs parkett i matt hvit eik med lister i tilsvarende utførelse. Det blir flotte inngangsdører til hver leilighet med yale doorman kodelås og følgelig også porttelefon med kamera.

Beliggenhet

Årvoll er et veletablert, og svært populært boligområde rett nord for Oslo sentrum. Det ligger høyt og fritt over Hovedstaden med marka i umiddelbar nærhet. Dette er et svært ettertraktet område hvor det sjelden bygges og etableres nye leiligheter som her i Årvollveien 23. Nærområdet preges av små og rolige villaveier med koselige hager rundt. Som nabo til Årvollveien 23 ligger Årvoll senter med blant annet dagligvareforretning, apotek, frisør og en lite kafè.

Meglere

Portrettbilde av Kristian Ask

Kristian Ask

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Kontakt Kristian på e-post
ask@sem-johnsen.no

Kontakt Kristian på telefon
92 44 11 35

Ask er utdannet eiendomsmegler fra Handelshøyskolen BI og har over 10 års erfaring i eiendomsmeglerbransjen. Han startet sin karrière som eiendomsmegler hos Nordvik & Partners, hvor han senere ble partner.

Gjennom sin karrière har han gjennomført over 700 bolighandler, hvorav hovedandelen er bruktboliger i på Oslo vest, med en ikke ubetydelig del på St.Hanshaugen. I tillegg til dette har han solgt en rekke prosjekterte boliger under oppføring. Her bør blant annet i Pilestredet 77-79 for Aspelin Ramm og over 100 prosjekterte fritidsboliger i Risør nevnes. Han har under denne tiden opparbeidet seg en omfattende erfaring og en inngående kunnskap om markedet. Kvaliteter som legges til grunn for hans arbeidsmetodikk er dedikasjon, energi og en god gjennomføringsevne.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.