ÅSENGATA 8 A

ÅSENGATA 8 A

Prisantydning 4.850.000,-
Omkostninger 23.020,-
Totalpris 5.109.020,-
P-rom 52m2
Byggeår 1975
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Borettslag
Solgt

Caroline S. Stensrød

Daglig leder/ Eiendomsmegler

Megler: Caroline S. Stensrød

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  3.738,-
 • Fellesformue
  30.147,-
 • Fellesgjeld
  236.000,-
 • Ligningsverdi
  1.028.104,-
 • Energimerke
  F – rød

Kort om eiendommen

Lekker 3-r. toppleil. pusset opp i 2015/17 -Solrik, balkong m/ettermiddag og kveldsol -Garasje og heis - Varmtvann inkl.

Beliggenhet

Boligen ligger i et populært område på Sandaker i bydel Sagene. Området grenser til Torshov, Nydalen (med Handelshøyskolen BI), Grünerløkka og Sagene med kort gangavstand til alle fasiliteter.

Fra leiligheten er det kort vei til matbutikker, kafeer, restauranter og kjøpesenter som Sandaker Senter og ikke minst Storo Storsenter med over 130 butikker og spisesteder. På Sandaker senter finner man blant annet vinmonopol, apotek, bibliotek, matbutikk og bokhandel. Odeon kino har nylig åpnet på Storo, tillegg til flere spisesteder.

Kulturtilbudet i nærområdet er godt, med blant annet Ringen Kino og Soria Moria med Torshovteatret, samt et omfattende utvalg av barer og restauranter. I nabolaget finner du populære Åpent Bakeri, kjent for sine bakervarer og kaffe, samt for kanskje byens beste pizza på kveldstid. Oslo Nye Trikkestallen er Norges fremste scene for dukketeater, og spiller ofte kjente og kjære barneforestillinger.

Det er svært gode offentlige kommunikasjonsmuligheter i umiddelbar nærhet, som T-bane fra Storo/Sinsen og trikk fra Grefsenveien. Storokrysset er et av Oslos største knutepunkt med buss, tog, trikk og t-bane. Trikken tar deg til sentrum på under 15 min, til Grünerløkka på 5 min, eller opp til Kjelsås på 10 min. Trikkene går cirka hvert 5. minutt.
Det er også lett å komme seg til Gardermoen (OSL) med Flybussen som har stoppested på Storo og Sinsen samt på Ring 2.

Flere hyggelige parkområder i nærheten som blant annet Torshovparken, Torshovdalen, Torshov kirkepark og Haarklous plass. I nedre del av Torshovparken finner man minigolf, bordtennisbord, basketball-, fotball- og sandvolleyballbaner. Ellers er det flotte turmuligheter og grøntområder langs Akerselven med turstier med Nordmarka og Maridalen i nord og Oslo sentrum og Bjørvika i sør. Et annet alternativ er en kort trikketur til Kjelsås med inngangen til Lillomarka.

Megler

Portrettbilde av Caroline S. Stensrød

Caroline S. Stensrød

Daglig leder/ Eiendomsmegler

Kontakt Caroline på e-post
css@sem-johnsen.no

Kontakt Caroline på telefon
47 03 57 19

Caroline er født og oppvokst i Oslo og har god kjennskap til hele byen.

Caroline har vært i bransjen i ti år og har bred erfaring med salg av bruktboliger i hele byen og spesielt leiligheter i de sentrumsnære bydelene. Caroline begynte i Sem & Johnsen i 2021 og har tidligere jobbet som eiendomsmegler, daglig leder og fagansvarlig i annet selskap.

Hun er personlig engasjert gjennom hele salgsprosessen, noe som gjør at kundene kommer tilbake.
Ærlig er en av verdiene til Sem & Johnsen og dette tar hun med seg inn i salgsprosessen. Hun vurderer alle salg som det skulle vært hennes egen bolig.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.