ASPEHAUGVEIEN 21A

ASPEHAUGVEIEN 21A

Prisantydning 15.900.000,-
Omkostninger 404.392,-
Totalpris 16.304.392,-
P-rom 171m2
Byggeår 2019
Soverom 4
Boligtype Enebolig
Eierform Eierseksjon
Solgt

Jan Fredrik Bonde

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Megler: Jan Fredrik Bonde

Thomas Lerstadgrind

Eiendomsmeglerfullmektig

Megler: Thomas Lerstadgrind

Nøkkelinfo

 • Tomteareal
  387m2
 • Bruksareal
  208m2
 • Bruttoareal
  230m2
 • Ligningsverdi
  4.636.847,-
 • Energimerke
  B – rød

Kort om eiendommen

HOLMEN / GRESSBANEN - NY PRIS | Flott enebolig med gjennomført standard og dobbelgarasje. Store vindusflater, terrasser og hage med uteplass.

Høydepunkter

•2 parkeringsplasser integrert i boligen
•Entré med skyvedørsgarderobe
•2 bad, disponibelt rom med vaskemulighet og ekstratoalett
•God planløsning med sosiale soner
•Walk-in-closet i 2.etasje
•Bruksvennlig hage

Beliggenhet

Eiendommen er beliggende i veletablert og meget attraktivt boligområde ved Gressbanen med nærhet til både marka og byen. Boligen har store vindusflater og god planløsning med totalt 4 soverom, 2 bad, disp. rom med vaskemulighet og wc-rom fordelt på 3 etasjer. Første etasje har dobbelgarasje med sportsbodareal tilknyttet garasjen. Entré med adkomst til stort allrom med åpent kjøkken. God plass til stor spisestue i kjøkken, med videre adkomst til markterrasse og hage.

Området er egnet for alle som trives litt utenfor bykjernen, samtidig med nærhet til de mest sentrale deler av Oslo. Gangavstand til barnehage, skoler og matbutikk. Det er umiddelbar nærhet til buss på Holmendammen og gangavstand til Makrellbekken T-banestasjon.

Nærhet til sportsanlegget Gressbanen hvor Ready har sin base. Her er det fotball på kunstgressbanen om sommeren, mens det om vinteren er et yrende skøyteliv i regi av en av norges største ungdomsklubber i bandy. Ready er for øvrig aktive innen alpint, langrenn, friidrett og hopp, og ellers diverse aktiviteter.

Kort vei til fine turstier og skiløyper rundt Holmenkollanlegget og Frognerseteren. Alpinanlegget Tryvann Vinterpark er nå et flerbruksanlegg med sikre snø forhold og lang brukstid fra november til langt ut på våren. Kort sagt åpner Nordmarka seg med sine flotte muligheter året rundt kun en kort kjøretur med bil.

Meglere

Portrettbilde av Jan Fredrik Bonde

Jan Fredrik Bonde

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Kontakt Jan Fredrik på e-post
bonde@sem-johnsen.no

Kontakt Jan Fredrik på telefon
95 14 79 57

Bonde har mer enn 30 års erfaring fra meglerbransjen, er utdannet fra juridisk fakultet i Oslo samt BI. Bonde har blant annet jobbet i NOR eiendomsmegling (DNB) og Adv. Ek, hvor han gjennom de fleste år var den mestselgende megler. Bonde har forestått salg av alle typer eiendommer og har meget god kompetanse i Oslo vest, Bærum og på Nordstrand.

Bonde har gjennomført mer enn 4000 omsetninger og har i løpet av de 15 siste årene vært en av de mestselgende eiendomsmeglere i høyprissegmentet.

Erfaring, kompetanse, profesjonalitet, stor kontaktflate og diskresjon borger for gode salgsresultater.

Les mer
Portrettbilde av Thomas Lerstadgrind

Thomas Lerstadgrind

Eiendomsmeglerfullmektig

Kontakt Thomas på e-post
tle@sem-johnsen.no

Kontakt Thomas på telefon
47 63 22 49

Thomas er utdannet eiendomsmegler fra BI i juni 2019, og har jobbet som trainee i Trondheim hos Heimdal Eiendomsmegling fra 2016-2019. Fra juni 2019 har han arbeidet som eiendomsmeglerfullmektig med egen portefølje frem til 01.01.21. Han har bistått med totalt over 400 boligtransaksjoner, både bruktbolig og prosjekterte boliger. Thomas arbeider som co-megler for en av de mestselgende eiendomsmeglere, Jan Fredrik Bonde, samtidig som han jobber med egen portefølje.

Av tidligere kunder kommer det frem at Thomas er en hyggelig, ærlig og hardtarbeidende eiendomsmegler.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.