BÆRUMSVEIEN 234

BÆRUMSVEIEN 234

Prisantydning 8.200.000,-
Omkostninger 218.112,-
Totalpris 8.423.900,-
P-rom 93m2
Byggeår 2001
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Anne Hellebostad Causevic

Eiendomsmegler MNEF/Jurist/Partner

Megler: Anne Hellebostad Causevic

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  3.357,-
 • Fellesformue
  15.769,-
 • Fellesgjeld
  5.788,-
 • Ligningsverdi
  1.493.408,-
 • Energimerke
  E – rød

Kort om eiendommen

Lekker, romslig leilighet med fin beliggenhet - solrikt og skjermet! 2 soverom og 2 bad - heis, peis og garasje.

Høydepunkter

Velkommen til en usedvanlig fint beliggende leilighet ved Bekkestua sentrum, men likevel tilbaketrukket og rolig (ikke ved veien og ikke ved t-banen). Leiligheten er en vestvendt hjørneleilighet som ligger i 2. etasje. Lys og hyggelig leilighet. Heis fra garasje og opp til leilighetsplan.

Leiligheten har en god planløsning og inneholder hall med garderobe. Spisekjøkken med dør til spisestue. Spisestue. Romslig stue med gasspeis. Utgang til hyggelig veranda fra stuen.

Videre er det to gode soverom og 2 bad.

Garasjeplass for 1 bil og bod i kjelleretasjen.

Beliggenhet

Leiligheten har en flott beliggenhet med kort gangavstand til butikkene på Bekkestua (snarvei langs t-banen og inn i senteret).

Servicetilbud:
Leiligheten ligger i Bekkestua sentrum, men likevel tilbaketrukket fra gatene (i andre rekke) og fra t-banen. I Bekkestua sentrum finner man alle typer forretninger, kafeer, restauranter, flere bakeri, vinmonopol, frisører, leger, tannleger, treningssentre, bibliotek og svømmehall - for å nevne noe.

Rekreasjonsområder:
Det er fine turområder rundt Bekkestua både oppover mot Gjønnes (Gjønnesjordet), mot Jar-myra og ned mot Skallum/Ballerud. Kort vei til golfbanen på Ballerud (3-4 min med bil) og til golfbanene både på Grini og Haga.

På Gjønnesjordet er det også skiløyper vinterstid, eller man kan kjøre opp til Fossum eller Haga der det også er oppkjørte løyper. Ønsker man å trene innendørs, er det flere treningssentre på Bekkestua og Nadderud.

Offentlig kommunikasjon:
Leiligheten ligger i umiddelbar nærhet til både buss (også Flybuss), t-bane og trikk.

Megler

Portrettbilde av Anne Hellebostad Causevic

Anne Hellebostad Causevic

Eiendomsmegler MNEF/Jurist/Partner

Kontakt Anne Hellebostad på e-post
ahc@sem-johnsen.no

Kontakt Anne Hellebostad på telefon
92 80 69 90

Anne Hellebostad Causevic har vært med å starte og bygge opp kontoret på Bekkestua. Hun er voksen, er sunnmøring, men har bodd i Oslo Vest og Bærum i 40 år. Anne er utdannet økonom og jurist og har jobbet med eiendomsmegling i 15-16 år. Hun har erfaring med salg både i Oslo Vest, Asker og Bærum. Lokalkunnskap er en selvfølge! Anne leverer skreddersøm; er opptatt av en godt planlagt salgsprosess, deltar selv på alle deler av prosessen, er hardtarbeidende og gir både selger og kjøper tett oppfølging.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.