BALDERS GATE 4 (aksje)

BALDERS GATE 4 (aksje)

Prisantydning 6.600.000,-
Omkostninger 9.097,-
Totalpris 6.618.961,-
P-rom 72m2
Byggeår 1940
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Aksje
Solgt

Kristian Ask

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Megler: Kristian Ask

Nøkkelinfo

  • Fellesutgifter
    4.155,-
  • Fellesgjeld
    9.864,-

Kort om eiendommen

Lekker 3-roms leilighet med heis og balkong med gode solforhold | Walk in closet | attraktiv beliggenhet

Høydepunkter

Pen 3-roms aksjeleilighet med lave kjøpsomkostninger og en glimrende beliggenhet er nå for salg på Frogner, i en rolig gate med særdeles lite trafikk. Balders gate vil du bo i et hyggelig område med kafeer og restauranter, nisjeforetninger og søndagsåpne matbutikker, samt kollektivtrafikk som trikk og buss i umiddelbar nærhet.

Attraktivt beliggende 3-roms med glimrende planløsning.
Heis i bygget og parkering (etter venteliste) i bakgården
Koselig balkong mot bakgård
Walk in closet på hovedsoverom.
Godt med oppbevaringsplass i garderober, boder og felles sykkelbod.
Fleksibel planløsning og god arealfordeling.
Nytt vindu og balkongdør i stuen monteres i uke 12.

Beliggenhet

Meget attraktiv og tilbaketrukket beliggenhet i en rolig gate på Frogner. Balders gate strekker seg fra Løvenskiolds gate i nord, til Vestheimgata i sør. Balders gate nr.4 ligger godt tilbaketrukket i en skjermet og rolig del av gaten med lite trafikk. Leiligheten
vender inn mot stille bakgård. Kort gangavstand til de sentrale handlegatene Bygdøy Allé, Karl Johans gate, Bogstadveien og Skovveien. I nærområdet finnes flere butikker, populære kaféer og restauranter, spesialforretninger, kino, treningssenter, buss og trikk, samt andre servicetilbud.

Bygdøy allé er kjent for sine mange og flotte spesialforretninger innenfor mote, interiør og mat. Nærmiljøet kan blant annet friste med restaurantene Enoteca og Feinschmecker, samt Stockfleths og den tradisjonsrike fisk-og viltbutikken Fjeldberg. Videre er det kort vei ned til Karenslyst alle med et rikt utvalg av forretninger m.m. Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Bunnpris, Kiwi, Joker, Matkroken og Skafferiet. Kort vei til flotte tur og rekreasjonsmuligheter med turvei lang Frognerstranda og Bestumkilen, samt flotte veier på idylliske Bygdøy.

Megler

Portrettbilde av Kristian Ask

Kristian Ask

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Kontakt Kristian på e-post
ask@sem-johnsen.no

Kontakt Kristian på telefon
92 44 11 35

Ask er utdannet eiendomsmegler fra Handelshøyskolen BI og har over 10 års erfaring i eiendomsmeglerbransjen. Han startet sin karrière som eiendomsmegler hos Nordvik & Partners, hvor han senere ble partner.

Gjennom sin karrière har han gjennomført over 700 bolighandler, hvorav hovedandelen er bruktboliger i på Oslo vest, med en ikke ubetydelig del på St.Hanshaugen. I tillegg til dette har han solgt en rekke prosjekterte boliger under oppføring. Her bør blant annet i Pilestredet 77-79 for Aspelin Ramm og over 100 prosjekterte fritidsboliger i Risør nevnes. Han har under denne tiden opparbeidet seg en omfattende erfaring og en inngående kunnskap om markedet. Kvaliteter som legges til grunn for hans arbeidsmetodikk er dedikasjon, energi og en god gjennomføringsevne.

Ask er partner og eiendomsmegler i Sem & Johnsen, og sitter til daglig ved kontoret i Vika.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.