BALDERS GATE 4

BALDERS GATE 4

Prisantydning 5.800.000,-
Omkostninger 13.790,-
Totalpris 6.119.800,-
P-rom 71m2
Byggeår 1940
Soverom 1
Boligtype Leilighet
Eierform Aksje
Solgt

Kristine Grønn

Eiendomsmegler/ Partner

Megler: Kristine Grønn

Ingrid Husby

Eiendomsmegler

Megler: Ingrid Husby

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  4.825,-
 • Fellesformue
  302.119,-
 • Fellesgjeld
  306.010,-
 • Ligningsverdi
  1.867.355,-
 • Energimerke
  G – rød

Kort om eiendommen

FROGNER - Gjennomgående og lys 2/3- roms. Heisadkomst og hyggelig balkong. Moderniseringsbehov. Sentralt og attraktivt.

Høydepunkter

- Gjennomgående og lys leilighet i byggets 6.etasje
- Eldre standard med moderniseringsbehov
- Fleksibel planløsning med mulighet for to soverom
- Solrik balkong med utgang fra stuen
- Aksjelaget har parkering i bakgård etter venteliste
- Ekstra bodplass i kjeller
- Sentral og attraktiv beliggenhet på Frogner
- Kort vei til både trikk og buss
- Nærhet til en rekke servicetilbud og tur- og parkområder

Beliggenhet

Meget attraktiv og tilbaketrukket beliggenhet i en rolig gate på Frogner. Balders gate strekker seg fra Løvenskiolds gate i nord, til Vestheimgata i sør. Balders gate 4 ligger godt tilbaketrukket i en skjermet og rolig del av gaten med lite trafikk. Leiligheten vender inn mot stille bakgård. Kort gangavstand til de sentrale handlegatene Bygdøy Allé, Karl Johans gate, Bogstadveien og Skovveien. I nærområdet finnes flere butikker, populære kaféer og restauranter, spesialforretninger, kino, treningssenter, buss og trikk, samt andre servicetilbud.

Bygdøy allé er kjent for sine mange og flotte spesialforretninger innenfor mote, interiør og mat. Nærmiljøet kan blant annet friste med restaurantene Enoteca og Feinschmecker, samt Stockfleths og den tradisjonsrike fisk-og viltbutikken Fjeldberg. Videre er det kort vei ned til Karenslyst alle med et rikt utvalg av forretninger m.m. Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Bunnpris, Kiwi, Joker, Matkroken og Skafferiet. Kort vei til flotte tur og rekreasjonsmuligheter med turvei lang Frognerstranda og Bestumkilen, samt flotte veier på idylliske Bygdøy. Her har man blant annet flere kyststier og badestrender.

Frognerparken ligger i kort avstand med store og grønne parkområder, og med bademuligheter i Frognerbadet, og diverse sommer- og vinteraktiviteter på Frogner stadion.

Meglere

Portrettbilde av Kristine Grønn

Kristine Grønn

Eiendomsmegler/ Partner

Kontakt Kristine på e-post
kg@sem-johnsen.no

Kontakt Kristine på telefon
48 26 75 20

Kristine har over 18 års erfaring som eiendomsmegler. Hun startet hos Sem & Johnsen i januar 2021, og har før det jobbet som eiendomsmegler og daglig leder hos DNB Eiendom, avd Ullevål.

Kristine har de 12 siste årene i DNB Eiendom vært en av de mest omsettende meglerne og innehar også selskapets omsetningsrekord. Diverse utmerkelser og priser på høy kundetilfredshet har hun gjennom årene også mottatt. Kristine beskrives av sine kunder som meget serviceinnstilt og tilstede under hele salgsprosessen, og er kjent for å jobbe hardt og dedikert for kundene sine.

Kristine er godt kjent i Oslo og på Romerike, og har tradisjonelt hatt et spesielt fokus på Ullevål, Berg, Tåsen, Brekke og Sogn/Nordberg.

Motto: Flest på visning gir best pris!

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.