BALDERS GATE 4

BALDERS GATE 4

Prisantydning 3.950.000,-
Omkostninger 10.990,-
Totalpris 4.153.160,-
P-rom 40m2
Byggeår 1940
Soverom 1
Boligtype Leilighet
Eierform Aksje
Solgt

Caroline S. Stensrød

Daglig leder/ Eiendomsmegler

Megler: Caroline S. Stensrød

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  3.247,-
 • Fellesformue
  198.410,-
 • Fellesgjeld
  192.170,-
 • Ligningsverdi
  1.060.118,-

Kort om eiendommen

FROGNER - Meget hyggelig og pen 2-roms i rolig sidegate på Frogner - Heis - Mulig å leie parkering - Varmtvann inkl.

Beliggenhet

Meget attraktiv og tilbaketrukket beliggenhet i en rolig gate på Frogner. Balders gate strekker seg fra Løvenskiolds gate i nord, til Vestheimgata i sør. Balders gate 4 ligger godt tilbaketrukket i en skjermet og rolig del av gaten med lite trafikk. Kort gangavstand til de sentrale handlegatene Bygdøy Allé, Karl Johans gate, Bogstadveien og Skovveien. I nærområdet finnes flere butikker, populære kaféer og restauranter, spesialforretninger, kino, treningssenter, buss og trikk, samt andre servicetilbud.

Bygdøy allé er kjent for sine mange og flotte spesialforretninger innenfor mote, interiør og mat. Nærmiljøet kan blant annet friste med restaurantene Enoteca og Feinschmecker, samt Stockfleths og den tradisjonsrike fisk- og viltbutikken Fjeldberg. Videre er det kort vei ned til Karenslyst alle med et rikt utvalg av forretninger m.m. Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Bunnpris, Kiwi, Joker, Matkroken og Skafferiet. Kort vei til flotte tur og rekreasjonsmuligheter med turvei lang Frognerstranda og Bestumkilen, samt flotte veier på idylliske Bygdøy. Her har man blant annet flere kyststier og badestrender.

Frognerparken ligger i kort avstand med store og grønne parkområder, og med bademuligheter i Frognerbadet, og diverse sommer- og vinteraktiviteter på Frogner stadion. Ellers gangavstand til Frogner plass, Solli Plass, Majorstuen, Skøyen og store deler av sentrum vest. Her finner man også velkjente Gimle Kino. Kinoen er kåret til Oslos beste og har kvalitet og høy servicegrad i fokus. Her er det også vin- og ølservering.

Godt tilbud av kollektiv transport fra området. I Bygdøy Allé går det flere bussruter med hyppige avganger. Herfra går det buss til Bygdøy, Nationaltheateret, Oslo sentrum og flere andre destinasjoner. Fra Nationaltheateret går det flere lokaltog og flytog. Fra Frognerveien passerer trikken med jevne mellomrom.

Megler

Portrettbilde av Caroline S. Stensrød

Caroline S. Stensrød

Daglig leder/ Eiendomsmegler

Kontakt Caroline på e-post
css@sem-johnsen.no

Kontakt Caroline på telefon
47 03 57 19

Caroline er født og oppvokst i Oslo og har god kjennskap til hele byen.

Caroline har vært i bransjen i ti år og har bred erfaring med salg av bruktboliger i hele byen og spesielt leiligheter i de sentrumsnære bydelene. Caroline begynte i Sem & Johnsen i 2021 og har tidligere jobbet som eiendomsmegler, daglig leder og fagansvarlig i annet selskap.

Hun er personlig engasjert gjennom hele salgsprosessen, noe som gjør at kundene kommer tilbake.
Ærlig er en av verdiene til Sem & Johnsen og dette tar hun med seg inn i salgsprosessen. Hun vurderer alle salg som det skulle vært hennes egen bolig.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.