BAUNEVEIEN 33

BAUNEVEIEN 33

Prisantydning 7.000.000,-
Omkostninger 190.552,-
Totalpris 7.190.552,-
Boligtype Boligtomt
Eierform Selveier
Solgt

Anne Hellebostad Causevic

Eiendomsmegler MNEF/Jurist/Partner

Megler: Anne Hellebostad Causevic

Kort om eiendommen

Idyllisk beliggende tomt med rammetillatelse for lekker, moderne enebolig med sekundærleilighet

Beliggenhet

Tomten ligger usedvanlig idyllisk, stille og rolig til nesten i enden av Stasjonsveien, rett ved flotte turområde og turveier.
Helt stille, solrikt og et eldorado for både barnefamilier og de med hund.
Flere flotte og hyggelige lekeområder rundt eiendommen; både den tidligste akebakken i området, fotball-baner/løkke hvor barna kan leke, jogge-stier og
turvei. Her kan barna både lære seg å sykle og stå på ski rett utenfor boligen. Flott akeområde og fotballøkke også ved den gamle hoppbakken 3-4
minutter unna.
Turveier helt til både Sandvika, Eiksmarka via Sauejordet på Hosle og Øverland (marka). Kort vei til populære Ballerud golfbane og kort kjøreavstand både til Grini og Haga golfklubber. Noe for enhver smak og interesse.

Servicetilbud:
Eiendommen ligger mellom Bekkestua og Sandvika - begge sentrum med alle typer forretninger, vinmonopol, restauranter, kafeer etc. På Bekkestua er det også stort bibliotek, svømmehall, treningssentre, fotballbaner, tennisbaner, håndballhall, bandy-is med mer.

Offentlig kommunikasjon:
Gangavstand til buss i Dragveien og togstasjon ved Blommenholm (lokaltog).

Skoler-/barnehager:
Eiendommen sogner til Høvik barneskole og Ramstad ungdomsskole. Oversikt over skolegrenser finnes https://www.baerum.kommune.no/tjenester/skole/skolegrenser/

Flere populære barnehager i området - en oversikt ser du herhttps://www.baerum.kommune.no/tjenester/barnehage/

Faste løpende kostnader

Kommunale avgifter vil først bli fastsatt av kommunen når eiendommen er bebygd og koblet til vann og avløp mm. Kommunale gebyrer er en kombinasjon av forskudd, abonnement og enkeltgebyrer fakturert etter levert tjeneste. Tjenestene vil normalt ha en prisøkning hvert år, samt at forbruk på ulike tjenester kan variere fra år til år.

Megler

Portrettbilde av Anne Hellebostad Causevic

Anne Hellebostad Causevic

Eiendomsmegler MNEF/Jurist/Partner

Kontakt Anne Hellebostad på e-post
ahc@sem-johnsen.no

Kontakt Anne Hellebostad på telefon
92 80 69 90

Anne Hellebostad Causevic har vært med å starte og bygge opp kontoret på Bekkestua. Hun er voksen, er sunnmøring, men har bodd i Oslo Vest og Bærum i 40 år. Anne er utdannet økonom og jurist og har jobbet med eiendomsmegling i 15-16 år. Hun har erfaring med salg både i Oslo Vest, Asker og Bærum. Lokalkunnskap er en selvfølge! Anne leverer skreddersøm; er opptatt av en godt planlagt salgsprosess, deltar selv på alle deler av prosessen, er hardtarbeidende og gir både selger og kjøper tett oppfølging.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.