Beitovegen 550

Beitovegen 550

Prisantydning 2.500.000,-
Omkostninger 78.142,-
Totalpris 2.578.142,-
P-rom 63m2
Byggeår 1986
Soverom 3
Boligtype Hytte
Eierform Selveier

Trond Larsen

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Megler: Trond Larsen

Nøkkelinfo

  • Ligningsverdi
    497.794,-
  • Energimerke
    E – oransje

Kort om eiendommen

Koselig hytte med 3 soverom | Solrik beliggenhet | Badstue | Vann/avløp/strøm | Nært skiløyper og Beitostølen

Høydepunkter

Velkommen til Beitovegen 550 - Jotunheimens forgård.

En hyggelig hytte beliggende fint til innerst i blindvei på Beito. Hytta er oppført i 1986 og er gjennomgående holdt vedlikeholdt. Det er en god og innholdsrik planløsning, og byr på; vindfang, gang, 3 soverom, åpen stue-/kjøkkenløsning, bad/wc og badstue. Fra stuen er det utgang til en stor sydvestvendt terrasse med utebod. Parkering på egen tomt, samt utebod som er perfekt for oppbevaring av ved mm.

Beitostølen er en av Norges beste skidestinasjoner både for langrenn og alpint. Med sine 900 moh er Beitostølen et snøsikkert område, og du kan ofte gå på ski fra november til langt ut i mai her. 320 km flotte langrennsløyper, snowpark, heiser, familievennlige aktiviteter, matopplevelser og kultur venter på deg.

Ta kontakt for visning.

Beliggenhet

BEITO - BEITOSTØLEN
Eiendommen ligger i naturskjønne omgivelser i Beito på ca. 750 moh, ca. 3 timers kjøretur fra Oslo. Her har man anledning til å trekke seg tilbake i rolige omgivelser, samtidig som det er kun 5 minutters kjøring til Beitostølen sentrum.

Vannet Øyangen ligger kun noen få hundre meter fra hytta. Øyangen byr på muligheter for både bading, fisking fra land eller båt, samt pilking vinterstid. Om sommeren har Beito Aktiv både båter og kanoer som leies ut på Øyangen, så har man familie eller gjester på besøk, kan hele gjengen komme seg ut på vannet for fine opplevelser. Fiskekort kan kjøpes.

Beito ligger i naturskjønne omgivelser ved inngangen til Jotunheimen. Beito og Beitostølen er kjent for sine fire fengende årstider, og området er det perfekte utgangspunkt for en rekke aktiviteter året rundt.

VINTERAKTIVITETER
Fra Beitovegen 550 er det kun ca. fem minutters kjøring til både Raudalen Alpinsenter i Beito og Beitostølen Skisenter.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven har vedlegg som finnes i nedlastbar salgsoppgave og er ikke komplett uten.
Trykk her for å laste ned komplett salgsoppgave

Megler

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.