GAMLE RINGERIKSVEI 43 D - Meglergården C501- resalg av resalg

GAMLE RINGERIKSVEI 43 D - Meglergården C501- resalg av resalg

Prisantydning 14.700.000,-
Omkostninger 72.378,-
Totalpris 14.772.378,-
P-rom 106m2
Byggeår 2022
Soverom 3
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Finn Bragnes

Eiendomsmegler/Partner

Megler: Finn Bragnes

Iga Okon

Eiendomsmegler

Megler: Iga Okon

Nøkkelinfo

  • Fellesutgifter
    4.025,-

Kort om eiendommen

4-roms toppleilighet under oppføring, est. ferdigstilt april-august 22. Moderne, 2 balkonger, heis, p-plass.

Høydepunkter

Velkommen til Meglergården Bekkestua - 4-roms toppleilighet under oppføring.

Leiligheten er gjennomgående og har to flotte sydvendte balkonger. Boligen har en praktisk planløsning med 3 soverom hvorav hovedsoverommet er direkte tilknyttet et bad. Kjøkkenet er godt ustyrt med innredning fra HTH og er i delvis åpen løsning med stue. Boligen holder generell meget god standard. Estimert ferdigstillelse er februar-juni 2022.

Kort fortalt:
- 4-roms toppleilighet
- 2 sydvendte balkonger
- Sentral beliggenhet i et godt etablert boligstrøk
- Godt tilbud av kollektivtransport
- Heis
- Kjøkken fra HTH med integrerte hvitevarer
- Tre delikate bad
- Vannbåren gulvvarme
- 1 stk p-plass
- Sportsbod i kjeller
- Lave kjøpsomkostninger

Se prosjektets hjemmeside her: www.meglergårdenbekkestua.no

Lund+Slaatto Arkitekter har tegnet et kombinasjonsbygg med stort næringsareal i hele 1. etg. til passet stor dagligvare. På taket av næringslokalet oppføres 48 moderne selveierleiligheter med gode planløsninger og fine balkonger og stort uterom tilknyttet leilighetene.

Å maksimere livsgleden i hverdagen henger sammen med å utnytte plassen så godt som mulig. Her ligger kjøkken og stue i leilighetens hjerte, med utgang til egen balkong eller uteplass. I de større leilighetene har hovedsoverommet sitt eget private bad, med en innvendig bod som kan brukes som en utvidet garderobe. Mange av leilighetene har gjennomgående lys fra mer enn to sider.

I dette prosjektet har utbygger lagt lista høyt når det gjelder overflater. Fliser, gulv, vegger og skap er av ekstra god kvalitet, noe du vil merke i de kostnadsfrie tilvalgene vi tilbyr: Liker du ikke fargen på kjøkkenfrontene, flisene eller veggene? Bytt til et annet, lekkert alternativ. Velg mellom flere ulike farger og

Meglere

Portrettbilde av Finn Bragnes

Finn Bragnes

Eiendomsmegler/Partner

Kontakt Finn på e-post
fbr@sem-johnsen.no

Kontakt Finn på telefon
91 31 58 18

Finn har arbeidet som boligmegler siden 1990, med hovedfokus på salg av nye boliger siden 1992: 10 år i OBOS (siste år som leder av nybyggavdeling), 10 år i Gjensidige NOR som ble innfusjonert med DNB Nybygg, 3 år hos Privatmegleren (salg og markedsansvarlig nybygg), nå i Sem & Johnsen som prosjektmegler. Finn er valgt til å ha megleransvar for store utbygginger som Pilestredet Park, Fornebu (Rolfsbukta, Koksabukta og Storøya), Krydderhagen på Hasle m.m.


Les mer
Portrettbilde av Iga Okon

Iga Okon

Eiendomsmegler

Kontakt Iga på e-post
io@sem-johnsen.no

Kontakt Iga på telefon
91 99 48 84

Iga ble uteksaminert fra Handelshøyskolen BI Oslo i 2017 og har spesialisert seg innenfor salg av nybygg siden 2018.
I løpet av disse årene har hun bistått i mer enn 1 000 bolighandler i Oslo og omegn sammen med ulike utbyggere.

Kvaliteter som legges til grunn for hennes arbeidsmetodikk er dedikasjon, positiv energi og en god gjennomføringsevne. Iga beskrives av sine kunder som meget serviceinnstilt og hardtarbeidende lagspiller. Hennes fokus er å jobbe strukturert med et stort engasjement for kundene sine.

Iga tar for tiden, på deltid ved siden av full jobb, en master i eiendomsutvikling på NMBU. Dette for å fordype seg ytterligere i eiendomsutviklingsfaget for gjennom dette å kunne gi kundene enda bedre råd og veiledning i planlegging av prosjektene.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.