Bertrand Narvesensvei 8

Bertrand Narvesensvei 8

Prisantydning 4.200.000,-
Omkostninger 64.212,-
Totalpris 4.264.212,-
P-rom 47m2
Byggeår 2021
Soverom 1
Boligtype Leilighet
Eierform Selveier

Jørgen Kjendlie

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Jørgen Kjendlie

Karoline Cecilie Michaelsen

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Karoline Cecilie Michaelsen

Nøkkelinfo

  • Fellesutgifter
    2.174,-

Kort om eiendommen

TIEDEMANNSPARKEN PÅ ENSJØ: 2-roms leilighet med ekstra god takhøyde - stor terrasse på ca. 20 kvm

Beliggenhet

Det siste tiåret har området gjennomgått en totalforvandling. Ensjø er et område som gjennomgår en forvandling fra næring og industri, til innbydende boligstrøk, handel og aktiviteter, og grønne parkanlegg i fredelige omgivelser.

Tiedemannsparken blir tilpasset det omkringliggende terrenget, tilbaketrukket fra hovedveiene og med en stor og flott park som nærmeste nabo. Ensjø ligger omtrent midt mellom Valle Hovin, Kampen Park og Jordal.

Barnehager og skoler finnes innen gangavstand. En barnehage i nærområdet er allerede i drift og på nabotomten planlegges det ny barnehage. Det samme gjør dagligvarehandel og kulturtilbud. Gangavstand til Rema 1000 på Ensjø og Hovin. Vinmonopol finner du på Hasle Torg, Apotek 1 på Ensjø og postkontor på Etterstad. For de som er glad i treningssenter ligger Fresh Fitness på Ensjø og Fitness.xpress på Hasle Torg.

Hyppig kollektivtransport fra Ensjø eller Hasle T-banestasjon eller en av flere nære bussholdeplasser. Alle Oslo sentrums kultur- og serveringstilbud er en kort sykkeltur unna.

I nærområdet ligger ligger flere store park- og friluftsområder. Boligutviklingen i Tiedemannsbyen skjer parallelt med utviklingen av lokale parker, bekkedrag, gang- og sykkelstier.

Faste løpende kostnader

Stipulerte pr
Felleskostnader kr. 2 174 pr Mnd

Eiendomsskatt er ikke beregnet p.t.

Kabel-TV/bredbånd
Det installeres et fiber IP-nettverk for distribusjon av TV- og datatjenester frem til boligen. Det leveres komplette punkt i henhold til elektrotegning. Utbygger vil i forkant av innflytting tegne avtale med signalleverandør. Alminnelig bindingstid er 5 år. Månedspris for TV pakke og internett vil være ca. kr. 440,- med mulighet for individuell tilpasning av leveransen.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven har vedlegg som finnes i nedlastbar salgsoppgave og er ikke komplett uten.
Trykk her for å laste ned komplett salgsoppgave

Meglere

Portrettbilde av Jørgen Kjendlie

Jørgen Kjendlie

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Jørgen på e-post
jk@sem-johnsen.no

Kontakt Jørgen på telefon
95 18 45 04

Kjendlie startet sin meglerkarriere i 2006 og har sitt hovednedslagsfelt i Oslo og Bærum. Utdannet eiendomsmegler fra Handelshøyskolen BI. Konkurranseelementet, forhandling og salg var avgjørende for at han valgte yrket som megler. Etter 11 år i bransjen har Kjendlie bistått i mer enn 2000 boligsalg innen bruktbolig- og prosjektsalg.

Les mer
Portrettbilde av Karoline Cecilie Michaelsen

Karoline Cecilie Michaelsen

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Karoline Cecilie på e-post
kcm@sem-johnsen.no

Kontakt Karoline Cecilie på telefon
95 18 30 57

Karoline fikk tittelen Eiendomsmegler MNEF i 2005. Hun har mer enn 10 års erfaring fra meglerbransjen og har jobbet som fagansvarlig, oppgjørsansvarlig og den senere tid med prosjekterte boliger. Karoline er faglig interessert og opptatt av kvalitet.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.