Bjarne Haugens gate 41 (A1-508)

Bjarne Haugens gate 41 (A1-508)

Prisantydning 1.690.000,-
Omkostninger 7.732,-
Totalpris 3.608.732,-
P-rom 45m2
Byggeår 2023
Soverom 1
Boligtype Leilighet
Eierform Borettslag

Visningstider

 • Tirsdag 6. juni
  Kl. 17.00 – 18.00

Meld deg på visning her

Tom Z. Bliksmark

Eiendomsmegler/Partner

Megler: Tom Z. Bliksmark

Lene Markegård

Eiendomsmegler/Partner

Megler: Lene Markegård

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  9.248,-
 • Fellesgjeld
  1.911.000,-
 • Energimerke
  A – mørkegrønn

Kort om eiendommen

LØRENSKOG HAGEBY - Moderne 2-roms i 5. etasje med sydvendt balkong | Heis | Sentral beliggenhet | Flytt rett inn!

Høydepunkter

Innflyttingsklar 2-roms med sentral beliggenhet på Lørenskog!

Boligen har en god planløsning og inneholder en entré med avsatt plass for garderobe, et pent flislagt bad, ett soverom samt åpen stue- kjøkkenløsning med utgang til sydvendt balkong på ca. 7 kvm. Det medfølger 1 stk sportsbod. Heis og felles takterrasse i bygget.

Leiligheten holder moderne og tidsriktig standard. Her kan nevnes eikeparkett, pene fliser på bad, kjøkken fra HTH med hvitevarer, fjernvarme og balansert ventilasjon.

Nærområdet byr på en rekke aktivitets og rekreasjonsmuligheter med marka like i nærheten. På Triaden, rett over veien, finnes et rikt utvalg av både butikker og spisesteder. Her ligger også nærmeste bussholdeplass som tar deg i retning mot både Oslo og Lillestrøm.

Mulighet for å kjøpe p-plass fra utbygger.

Beliggenhet

Lørenskog Hageby sitt nærområde byr på en rekke aktivitetstilbud, noe som gjør området til et attraktivt sted å bosette seg. I nærheten finnes bl.a. svømmehall, fotballbaner, ishall, skihallen SNØ og skøytebane. Liker du deg i skogen, så ligger Østmarka og lokker bare noen minutter unna. Her finner du et godt løypenett sommer som vinter. I tilknytning til Losby Gods ligger et av landets fineste golfanlegg. Området er også et meget populært tur- og rekreasjonsområde.

Triaden og Metrosenteret ligger rett ved og tilbyr begge et rikt utvalg av både butikker og spisesteder. Kulturhuset Lørenskog huser alt fra kino og bibliotek til teaterforestillinger, konsertopptredener, operakafé og familiedisko. For deg som har barn, er det godt å vite at det ligger flere skoler og barnehager i nærområdet.

Offentlig kommunikasjon er godt utbygd i Lørenskog kommune.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven har vedlegg som finnes i nedlastbar salgsoppgave og er ikke komplett uten.
Trykk her for å laste ned komplett salgsoppgave

Meglere

Portrettbilde av Tom Z. Bliksmark

Tom Z. Bliksmark

Eiendomsmegler/Partner

Kontakt Tom Z. på e-post
tzb@sem-johnsen.no

Kontakt Tom Z. på telefon
90 92 59 04

Tom Z. Bliksmark er utdannet eiendomsmegler fra BI. Han har vært eiendomsmegler i over 20 år, hovedsakelig med rådgivning, utvikling og salg av nye boligprosjekter på Østlandet.

Les mer
Portrettbilde av Lene Markegård

Lene Markegård

Eiendomsmegler/Partner

Kontakt Lene på e-post
lhm@sem-johnsen.no

Kontakt Lene på telefon
91 82 39 23

Lene har 14 års erfaring fra eiendomsmeglerbransjen, hovedsakelig som prosjektmegler, og også som bruktmegler. I disse årene har hun bistått i mer enn 1500 bolighandler, og har igjennom dette opparbeidet omfattende erfaring og en inngående kunnskap, særlig om prosjektmarkedet. De siste årene har gjennomførte boligsalg ligget rundt 170 prosjekterte boliger, i Stor-Oslo.

Kvaliteter som legges til grunn for Lenes arbeidsmetodikk er trygghet for partene, effektivitet og god gjennomføringsevne.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.

Ønsker du heller å registrere deg som interessent på Bjarne Haugens gate 41 (A1-508)? Klikk her