Bjerregaards gate 49

Bjerregaards gate 49

Prisantydning 6.200.000,-
Omkostninger 165.542,-
Totalpris 6.365.542,-
P-rom 62m2
Byggeår 1937
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Trond Larsen

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Megler: Trond Larsen

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  3.166,-
 • Fellesformue
  7.222,-
 • Ligningsverdi
  1.334.150,-
 • Energimerke
  G – mørkegrønn

Kort om eiendommen

ST. HANSHAUGEN - Nyoppusset (2022) 3-roms toppleilighet. Balkong. Solrikt og utsikt. Fyring/v.vann inkl. Fastpris - førstemann til mølla

Høydepunkter

Velkommen til Bjerregaards gate 49.

En nyoppusset og herlig 3-roms toppleilighet med gjennomgående tidsriktig standard fra 2022. Leiligheten er omfattende oppgradert og ingen har bebodd leiligheten etter ferdigstillelse. Her vil ny eier flytte inn i en nøkkelferdig leilighet, med en tidsriktig standard, og bo i et meget attraktivt område. Av oppgraderinger som er utført, kan det nevnes ny kjøkkeninnredning, integrerte hvitevarer, endring av planløsning, oppgradert baderom, nye gulv- og veggflater, nytt elektrisk anlegg mm.

Bjerregaards gate 49 er et godt utgangspunkt for å nyte godt av byens mangfoldige fasiliteter som treningssentre, grøntområder, restauranter, forretninger mm.

- Delikat 3-roms på 62 m2
- Nordvestvendt balkong
- Herlig utsikt fra soverommene
- God planløsning
- Kjellerbod, ca. 3,6 m2

Beliggenhet

Leiligheten har en meget attraktiv og urban beliggenhet rett ved Alexander Kiellands plass, i bydel St. Hanshaugen. Rett utenfor leiligheten finner du friområder, restauranter, turmuligheter og ellers det meste av hva Oslo kan tilby av servicefasiliteter. Alexander Kiellands plass er et pulserende knutepunkt mellom St. Hanshaugen, Sagene, Ila og Grünerløkka. Området har gjennomgått en omfattende oppgradering som har ført til en svært positiv utvikling for nærområdet. I nærområdet finner man flere hyggelige spisesteder og kaféer med uteservering.

Rett ved leiligheten finner du Kiellands Hus Senter hvor det finnes en rekke butikker med blant annet Coop, apotek og vinmonopol. Rema 1000 og søndagsåpen Joker har du også i umiddelbar nærhet.

I tillegg til de servicetilbud man finner i umiddelbar nærhet, kan man velge å bevege seg vestover mot St.

Megler

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.