BJERREGAARDS GATE 66 A

BJERREGAARDS GATE 66 A

Prisantydning 5.200.000,-
Omkostninger 153.192,-
Totalpris 5.527.433,-
P-rom 58m2
Byggeår 1899
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Kristian Ask

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Megler: Kristian Ask

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  4.291,-
 • Fellesformue
  9.894,-
 • Fellesgjeld
  174.241,-
 • Ligningsverdi
  1.318.220,-
 • Energimerke
  G – oransje

Kort om eiendommen

ST.HANSHAUGEN/ALEXANDER KIELLANDS PLASS - VISNING AVLYST | EIENDOMMEN ER SOLGT ETTER DIREKTEBUD TIL SELGER

Høydepunkter

Velkommen til Bjerregaards gate 66 A på Alexander Kiellands plass / St.Hanshaugen.

Lys og lekker 3(4)-roms selveierleilighet med en fantastisk beliggenhet, sentralt ved Alexander Kiellands plass, men fortsatt tilbaketrukket opp og inn i Bjerregaards gate. Klassisk leilighet med originale detaljer som rosetter og stukkaturer. Leiligheten er beliggende i tredje etasje med store vindusflater i begge retninger som gir fantastisk gjennomlys.

Leiligheten har de siste årene blitt pusset opp med bl.a. nytt baderom i 2016 og nytt, rålekkert kjøkken fra KVIK i 2017 med integrerte kvalitetshvitevarer fra Siemens. Leiligheten er i tillegg nymalt i 2017, samt tak i stuer og soverom i 2022. Leiligheten har en god planløsning med romslig stue med peis, 2 gode soverom (begge med god plass for garderober), separat kjøkken med spiseplass og et flott og nyere baderom med opplegg for vaskemaskin. Boligsameiet har de siste årene brukt vesentlige midler på oppussing av bl.a. fasade, tak og gården fremstår bra og veldrevet.

Velkommen skal du være til en hyggelig visning.

Beliggenhet

Leiligheten har en populær og sentral beliggenhet i Bjerregaards gate 64B, sentralt på St. Hanshaugen. Her har man få minutters gangavstand til parken på St. Hanshaugen og Iladalen park. Flotte turstier langs Akerselva som går helt fra Maridalen til Sentrum er perfekt for tur- og rekreasjon. I umiddelbar nærhet har du trivelige nisjebutikker som ''Gutta på Haugen'' og "Røtter", samt kafeer/restauranter som Smalhans, Tunco, Åpent Bakeri, Java, Pascal, Kaffebrenneriet, Lofthus Samvirkelag Tranen og Baker Hansen.

Rikelig med treningsfasiliteter i nærområdet, blant annet SATSElixia, Fresh Fitness og Gym Ila. Få minutter til Bislett Stadion og Bislett Bad.

Megler

Portrettbilde av Kristian Ask

Kristian Ask

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Kontakt Kristian på e-post
ask@sem-johnsen.no

Kontakt Kristian på telefon
92 44 11 35

Ask er utdannet eiendomsmegler fra Handelshøyskolen BI og har over 10 års erfaring i eiendomsmeglerbransjen. Han startet sin karrière som eiendomsmegler hos Nordvik & Partners, hvor han senere ble partner.

Gjennom sin karrière har han gjennomført over 700 bolighandler, hvorav hovedandelen er bruktboliger i på Oslo vest, med en ikke ubetydelig del på St.Hanshaugen. I tillegg til dette har han solgt en rekke prosjekterte boliger under oppføring. Her bør blant annet i Pilestredet 77-79 for Aspelin Ramm og over 100 prosjekterte fritidsboliger i Risør nevnes. Han har under denne tiden opparbeidet seg en omfattende erfaring og en inngående kunnskap om markedet. Kvaliteter som legges til grunn for hans arbeidsmetodikk er dedikasjon, energi og en god gjennomføringsevne.

Ask er partner og eiendomsmegler i Sem & Johnsen, og sitter til daglig ved kontoret i Vika.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.