Bjerregaards gate 66B

Bjerregaards gate 66B

Prisantydning 4.200.000,-
Omkostninger 119.512,-
Totalpris 4.490.512,-
P-rom 42m2
Byggeår 1899
Soverom 1
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Kristian Ask

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Megler: Kristian Ask

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  3.233,-
 • Fellesformue
  7.326,-
 • Fellesgjeld
  171.000,-
 • Ligningsverdi
  1.017.244,-
 • Energimerke
  G – oransje

Kort om eiendommen

ST.HANSHAUGEN/ALEXANDER KIELLANDS PLASS - Lekker 2-roms selveier i indre gård | Oppusset i 2021 | Gulvvarme | Bad 2014 | Svært sentral og etterspurt beliggenhet

Høydepunkter

Klassisk og elegant 2-roms selveierleilighet beliggende i et attraktivt og rolig boligområde på St. Hanshaugen. Leiligheten har god takhøyde, er gjennomgående og har lysforhold fra store, flotte vindusflater. Leiligheten ble sist pusset opp i 2021 og holder derfor en gjennomgående god standard på innredninger, tekniske innstallasjoner og materialer.

Leiligheten har en god planløsning som fordeler seg på følgende måte: Entrè, stue, kjøkken, soverom og et pent flislagt baderom fra 2014. Videre disponerer leiligheten bodareal for oppbevaring i kjeller.

Sentral beliggenhet ved Alexander Kiellands plass.
Peis i stuen
Oppusset i 2014 / 2021
God takhøyde på ca. 2,8m
Rosetter og stukkaturer i de fleste rom.
Veldrevet sameie med nye fasader og nye tak begge oppgangene de senere årene.

Beliggenhet

Leiligheten har en populær og sentral beliggenhet i Bjerregaards gate 66, sentralt på St. Hanshaugen. Her har man få minutters gangavstand til parken på St. Hanshaugen og Iladalen park. Flotte turstier langs Akerselva som går helt fra Maridalen til Sentrum er perfekt for tur- og rekreasjon. I umiddelbar nærhet har du trivelige nisjebutikker som ''Gutta på Haugen'' og "Røtter", samt kafeer/restauranter som Smalhans, Tunco, Åpent Bakeri, Java, Pascal, Kaffebrenneriet, Lofthus Samvirkelag Tranen og Baker Hansen.

Rikelig med treningsfasiliteter i nærområdet, blant annet SATS, Fresh Fitness og nye CREW trening. Få minutter til Bislett Stadion og Bislett Bad. Rett oppe i gaten finner man St. Hanshaugen Senter med en meget velassortert Rema-butikk, Mester Grønn, Post-i-butikk, frisør, apotek m.m. Aleksander Kiellands plass ligger kun en kort spasertur unna, hvor man også finner Kiellands Hus (www.kiellandshus.no)

Megler

Portrettbilde av Kristian Ask

Kristian Ask

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Kontakt Kristian på e-post
ask@sem-johnsen.no

Kontakt Kristian på telefon
92 44 11 35

Ask er utdannet eiendomsmegler fra Handelshøyskolen BI og har over 10 års erfaring i eiendomsmeglerbransjen. Han startet sin karrière som eiendomsmegler hos Nordvik & Partners, hvor han senere ble partner.

Gjennom sin karrière har han gjennomført over 700 bolighandler, hvorav hovedandelen er bruktboliger i på Oslo vest, med en ikke ubetydelig del på St.Hanshaugen. I tillegg til dette har han solgt en rekke prosjekterte boliger under oppføring. Her bør blant annet i Pilestredet 77-79 for Aspelin Ramm og over 100 prosjekterte fritidsboliger i Risør nevnes. Han har under denne tiden opparbeidet seg en omfattende erfaring og en inngående kunnskap om markedet. Kvaliteter som legges til grunn for hans arbeidsmetodikk er dedikasjon, energi og en god gjennomføringsevne.

Ask er partner og eiendomsmegler i Sem & Johnsen, og sitter til daglig ved kontoret i Vika.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.