Bjønnliskardet 2

Bjønnliskardet 2

Prisantydning 16.500.000,-
Omkostninger 29.642,-
Totalpris 16.529.642,-
P-rom 260m2
Byggeår 2023
Soverom 5
Boligtype Fritidseiendom
Eierform Selveier

Tor-Inge Hoel Betten

Eiendomsmegler MNEF - Partner

Megler: Tor-Inge Hoel Betten

Kort om eiendommen

Kvitfjell Vest - Ekslusiv tømmerhytte med garasje under oppføring - Ski in - Ski out

Høydepunkter

Høyt og fritt beliggende tømmerhytte med stor, solrik tomt
Ski in- ski out - svært gode langrennsfasiliteter fra eiendommen
Ekslusive løsninger med flere bad og badstue
Energi effektivt med vannboren varme og luft til vann varmepumpe
Garasjekjeller på ca 50m2
Store, solrike terrasser
Oppmurt peis i stuen

Beliggenhet

Kvitfjell er en fantasisk skidestinasjon med ett av Nordens beste alpinanlegg med nedfarter i alle vanskelighetsgrader. Her kan man velge mellom alt fra grønne løyper til de mest avanserte svarte løypene som hvert år blir benyttet av verdens beste alpinister i World Cup- sirkuset. I tillegg byr Kvitfjell på et rikt servicetilbud med sportsbutikk, dagligvarer, restauranter, afterski, kafeèr, skiutleie, skiskole og hotell.

På sommerstid byr Kvitfjell på flotte naturopplevelser, enten det er til fots, på sykkel eller på hesteryggen. Det er også gode jakt- og fiskemuligheter i området. Kort vei til både Jotunheimen og Rondane for lengre fotturer.

Kvitfjell byr på flere hyggelige cafèer og afterskisteder. Velg mellom steder som Tyrihanstunet som består av små trehus med ulike menyer og en koselig uteplass hvor en kan nyte sola. Koia med menyen som er like enkel som god; fra gourmetpølser til velsmakende suppe, her får du også den riktige stemningen for afterski når skidagen er over. Plaza eller Ski Inn Diner på Vestsiden som er kjent for sine velsmakende menyer. Midt i bakken finner du et av landets mest særpregete hoteller; GudbrandsGard. Med svømmebasseng, bar, spisesteder og spaavdeling har du alt du trenger for å skjemme deg selv bort. GudbrandsGard har også restauranten Prepperiet som serverer fristende retter laget av lokale råvarer fra gårder i og rundt fjellet.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven har vedlegg som finnes i nedlastbar salgsoppgave og er ikke komplett uten.
Trykk her for å laste ned komplett salgsoppgave

Megler

Portrettbilde av Tor-Inge Hoel Betten

Tor-Inge Hoel Betten

Eiendomsmegler MNEF - Partner

Kontakt Tor-Inge Hoel på e-post
tib@sem-johnsen.no

Kontakt Tor-Inge Hoel på telefon
95 84 47 00

Tor-Inge Hoel Betten har bakgrunn fra Forsvaret og Politiet og har siden 1996 arbeidet med eiendomsmegling i Oslo og Akershus. Han har et omfattende kontaktnett og får svært gode vurderinger av private og profesjonelle eiendomsaktører. I de senere år har fokuset vært på salg av større enheter i Oslo Sentrum og Oslo Vest, samt mellomstore nye prosjekter, tomtesalg og bistand til eiendomsutviklere.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.

Ønsker du heller å registrere deg som interessent på Bjønnliskardet 2? Klikk her