Bjønnliskardet 2

Bjønnliskardet 2

Prisantydning 16.500.000,-
Omkostninger 29.642,-
Totalpris 16.529.642,-
P-rom 260m2
Byggeår 2023
Soverom 5
Boligtype Fritidseiendom
Eierform Selveier

Kort om eiendommen

Kvitfjell Vest - Ekslusiv tømmerhytte med garasje under oppføring - Ski in - Ski out

Høydepunkter

Høyt og fritt beliggende tømmerhytte med stor, solrik tomt
Ski in- ski out - svært gode langrennsfasiliteter fra eiendommen
Ekslusive løsninger med flere bad og badstue
Energi effektivt med vannboren varme og luft til vann varmepumpe
Garasjekjeller på ca 50m2
Store, solrike terrasser
Oppmurt peis i stuen

Beliggenhet

Kvitfjell er en fantasisk skidestinasjon med ett av Nordens beste alpinanlegg med nedfarter i alle vanskelighetsgrader. Her kan man velge mellom alt fra grønne løyper til de mest avanserte svarte løypene som hvert år blir benyttet av verdens beste alpinister i World Cup- sirkuset. I tillegg byr Kvitfjell på et rikt servicetilbud med sportsbutikk, dagligvarer, restauranter, afterski, kafeèr, skiutleie, skiskole og hotell.

På sommerstid byr Kvitfjell på flotte naturopplevelser, enten det er til fots, på sykkel eller på hesteryggen. Det er også gode jakt- og fiskemuligheter i området. Kort vei til både Jotunheimen og Rondane for lengre fotturer.

Kvitfjell byr på flere hyggelige cafèer og afterskisteder. Velg mellom steder som Tyrihanstunet som består av små trehus med ulike menyer og en koselig uteplass hvor en kan nyte sola. Koia med menyen som er like enkel som god; fra gourmetpølser til velsmakende suppe, her får du også den riktige stemningen for afterski når skidagen er over. Plaza eller Ski Inn Diner på Vestsiden som er kjent for sine velsmakende menyer. Midt i bakken finner du et av landets mest særpregete hoteller; GudbrandsGard. Med svømmebasseng, bar, spisesteder og spaavdeling har du alt du trenger for å skjemme deg selv bort. GudbrandsGard har også restauranten Prepperiet som serverer fristende retter laget av lokale råvarer fra gårder i og rundt fjellet.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven har vedlegg som finnes i nedlastbar salgsoppgave og er ikke komplett uten.
Trykk her for å laste ned komplett salgsoppgave

Megler

Portrettbilde av Silje Godager

Silje Godager

Eiendomsmegler

Kontakt Silje på e-post
sg@sem-johnsen.no

Kontakt Silje på telefon
95 12 07 26

Silje Godager har jobbet som eiendomsmegler siden 2014, og er utdannet ved Handelshøyskolen BI i Oslo. Hun startet sin karriere hos Privatmegleren og har jobbet i Sem & Johnsen siden 2017. Silje har et bredt nedslagsfelt i Oslo og Stor-Oslo med salg av både bruktboliger, nybygg og næring. 32-åringen har lang erfaring med salg av store eiendommer og alle typer leiligheter.

Silje er ambisiøs og har høy arbeidskapasitet med fokus på faglig kompetanse, gode salgsresultater og tett oppfølging av kundene sine. Hun har et øye for detaljer ved hvert enkelt objekt og er en god veileder gjennom hele salgsprosessen med stor respekt for verdiene hun forvalter.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.

Ønsker du heller å registrere deg som interessent på Bjønnliskardet 2? Klikk her