BLAKKENS VEI 92

BLAKKENS VEI 92

Prisantydning 2.850.000,-
Omkostninger 83.862,-
Totalpris 2.988.862,-
P-rom 48m2
Byggeår 1988
Soverom 1
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Finn Bragnes

Eiendomsmegler/Partner

Megler: Finn Bragnes

Iga Okon

Eiendomsmegler

Megler: Iga Okon

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  3.393,-
 • Fellesformue
  41.782,-
 • Fellesgjeld
  55.000,-
 • Ligningsverdi
  661.430,-
 • Energimerke
  F – mørkegrønn

Kort om eiendommen

Romslig 2-roms med oppussingsbehov. Praktisk planløsning, flott terrasse, p-plass.

Høydepunkter

Velkommen til Blakkens vei 92, dette er en arealeffektiv 2-roms leilighet som har behov for generell oppussing - her har du mulighet til å skape din egen boligdrøm. Boligen ligger i et veletablert nabolag som består av sjarmerende trehusbebyggelse, med sjøgløtt ut mot Oslofjorden. Gode solforhold og et steinkast fra offentlig transport.

- Barnevennlig og veletablert boligstrøk i sjarmerende og naturskjønne omgivelser
- Nærhet til skoler, barnehager og offentlig transport
- Varmtvann/fyring, kabel-TV og internett inkludert
- Muligheter for å skape drømmeboligen
- Terrasse med flott utsyn
- Garasjeplass
- 2 boder
- God planløsning

Beliggenhet

Stille og rolig beliggenhet i bydel Søndre Nordstrand, barnevennlig lokalisering med tanke på lite trafikk i området. Skoler i alle klassetrinn og barnehager ligger i nærområdet. Av skoler finner man, Mortensrud-, Lofsrud-, Klemetsrud og Bjørnholt skole i tillegg finnes både Lambertseter- og Bjørnholt videregående skole. Av barnehager kan man velge mellom Blakkens vei barnehage, Lofsrud barnehage, Rudshøgda barnehage, som alle ligger i umiddelbarnærhet. Hele året er det fantastiske tur- og rekreasjonsmuligheter, flotte turstier i skog og mark. Både Hvervenbukta og Ingierdstrand ligger i nærheten for de som vil benytte seg av to av Oslo's mest populære badestrender. Om vinteren kan man ta en tur til slalåmbakken på Ljan. En spasertur unna er Senter Syd lokalisert, og alt det har å tilby av fasiliteter innenfor service tilbud, butikker, restauranter, apotek, post i butikk, offentlig kommunikasjon, i form av buss og t-bane. Holdeplassen på Mortensrud, som er ca. en 15 minutters gåtur unna boligen, er et stort knutepunkt for mange bussruter.

Meglere

Portrettbilde av Finn Bragnes

Finn Bragnes

Eiendomsmegler/Partner

Kontakt Finn på e-post
fbr@sem-johnsen.no

Kontakt Finn på telefon
91 31 58 18

Finn har arbeidet som boligmegler siden 1990, med hovedfokus på salg av nye boliger siden 1992: 10 år i OBOS (siste år som leder av nybyggavdeling), 10 år i Gjensidige NOR som ble innfusjonert med DNB Nybygg, 3 år hos Privatmegleren (salg og markedsansvarlig nybygg), nå i Sem & Johnsen som prosjektmegler. Finn er valgt til å ha megleransvar for store utbygginger som Pilestredet Park, Fornebu (Rolfsbukta, Koksabukta og Storøya), Krydderhagen på Hasle m.m.


Les mer
Portrettbilde av Iga Okon

Iga Okon

Eiendomsmegler

Kontakt Iga på e-post
io@sem-johnsen.no

Kontakt Iga på telefon
91 99 48 84

Iga ble uteksaminert fra Handelshøyskolen BI Oslo i 2017 og har spesialisert seg innenfor salg av nybygg siden 2018.
I løpet av disse årene har hun bistått i mer enn 1 000 bolighandler i Oslo og omegn sammen med ulike utbyggere.

Kvaliteter som legges til grunn for hennes arbeidsmetodikk er dedikasjon, positiv energi og en god gjennomføringsevne. Iga beskrives av sine kunder som meget serviceinnstilt og hardtarbeidende lagspiller. Hennes fokus er å jobbe strukturert med et stort engasjement for kundene sine.

Iga tar for tiden, på deltid ved siden av full jobb, en master i eiendomsutvikling på NMBU. Dette for å fordype seg ytterligere i eiendomsutviklingsfaget for gjennom dette å kunne gi kundene enda bedre råd og veiledning i planlegging av prosjektene.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.