Bogstadveien 24

Bogstadveien 24

Prisantydning 4.500.000,-
Omkostninger 1.342,-
Totalpris 4.509.229,-
Byggeår 1888
Boligtype Næringsbygg
Eierform Eierseksjon
Solgt

Erlend Sørlie

Eiendomsmegler/Partner

Megler: Erlend Sørlie

Håvard Tverdal

Eiendomsmegler

Megler: Håvard Tverdal

Kort om eiendommen

Majorstuen: Næringslokale/bygård - Eldre blikkenslagerverksted over 3 plan + kjeller - Oppussingsobjekt

Høydepunkter

Eldre bebyggelse (blikkenslagerverksted) oppført på slutten av 1800-tallet.
Bakbygningen (snr. 10) består av verkstedlokaler med tilhørende lager og kontorer i tre etasjer + kjeller.
Øvrig del av bebyggelse i sameie består av en forgård med forretningslokaler i 1. etasje og leiligheter i øvrige etasjer.
Sameiet består av totalt 10 eierseksjoner, fordelt på fire etasjer + loft.
Direkte inngang til forretningslokaler i 1. etasje fra fortau i Bogstadveien og Holmboesgate.
Eiendommen ligger meget sentralt i den midtre delen av Bogstadveien, med adkomst via Holmboesgate.
Gode forbindelser med både trikk og buss i nærområdet. For øvrig et meget populært boligområde nær Oslo sentrum.

Overdragelsen gjelder salg av samtlige aksjer i selskapet AS Egil Winnje Oluf C Johanessens eftf , org nr. 813194252. Selskapet har hjemmel til alle seksjoner.

Alle interessenter og kjøper vil bli vurdert som profesjonell og kjøpers reklamasjonstid begrenses derfor til 3 mnd. etter overtakelsen. Dette avviker fra avhendingslovas bestemmelser hva gjelder kjøpers reklamasjonstid. Alle interessenter oppfordres til nøye å undersøke gården. Det anbefales at alle interessenter rådfører seg og befarer eiendommen med fagkyndig, før bud inngis.Eiendommens bokførte verdi i regnskapet for 2021 er kr. 120.100, -. Det vil ikke bli gitt skatterabatt på differansen mellom eiendomsverdien og den bokførte verdien. Bygningen har ikke vært i bruk på mange år, og har heller ikke vært vedlikehold. Kjøper må påberegne betydelige kostnader for oppgraderer, og oppfordres derfor til å rådføre seg med fagpersoner.

Kjøpekontrakten som skal benyttes i transaksjonen er "Meglerstandarden av mars 2020". Ved budgivning aksepterer budgiver at man har lest og akseptert kjøpekontrakten som skal benyttes av partene. Krever kjøpers bank en utvidet garantistillelse fra Oppgjørsansvarlig i forbindelse med oppgjøret, blir denne kostnaden belastet kjøper.

Meglere

Portrettbilde av Erlend Sørlie

Erlend Sørlie

Eiendomsmegler/Partner

Kontakt Erlend på e-post
es@sem-johnsen.no

Kontakt Erlend på telefon
92 64 23 38

Sørlie har jobbet som eiendomsmegler siden 1999. Fra 1999 til 2001 tok han samtidig eiendomsmeglerutdannelsen på BI. Har fra 2003 til 2008 vært daglig leder og operativ megler for flere meglerforetak med fokus på brukt- og nyboligsalg.

Sørlie uttaler: Når du velger meg som din megler skal du som kunde oppleve at du får en profesjonell og tillitsvekkende behandling fra første sekund. Du skal oppleve trygghet og at megleren er dyktig i sitt fag. Du skal kunne stole på de råd og den veiledning du får, dette i alle deler av salgsprosessen. Du skal føle deg helt sikker på valget av megler og at dine verdier forvaltes med kvalitet. Du skal være fri til å gjøre det du vil, fordi megleren håndterer hele salget. Du skal oppleve at megleren kjenner ditt område og din eiendomstype til ”fingerspissene” og markedet for denne, og at megleren arbeider oppofrende og gir deg som kunde, og oppdraget, all den tid som trengs. Til slutt skal du sitte igjen med følelsen av at salgsprisen som ble oppnådd var markedets beste per tidspunkt, og at megleren var en "kremmer” du gjerne anbefaler videre.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.