Bøkkerveien 18

Bøkkerveien 18

Prisantydning 2.700.000,-
Omkostninger 8.032,-
Totalpris 4.175.014,-
P-rom 43m2
Byggeår 2017
Soverom 1
Boligtype Leilighet
Eierform Borettslag

Visningstider

 • Torsdag 22. apr.
  Kl. 17.30 – 18.30

Meld deg på visning her

André Volberg

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: André Volberg

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  8.055,-
 • Fellesformue
  9.077,-
 • Fellesgjeld
  1.466.982,-
 • Ligningsverdi
  941.160,-

Kort om eiendommen

Moderne og lekker 2-roms fra 2017. Solrik og romslig balkong. Heis. IN-ordning. Ingen dok.avg. Attraktiv beliggenhet

Beliggenhet

Denne eiendommen ligger fint til som en del av Hasle Linje, som er et nytt og moderne bolig- og næringsområde på Hasle, sentralt plassert mellom Løren, Frydenberg og Økern.
Boligen har en svært sentral, rolig og meget attraktiv beliggenhet i et av Oslos mest spennende områder, hvor det har skjedd en stor transformasjon i positiv retning. Leiligheten ligger rett ved siden av Vinmonopolets gamle industribygg fra 1930-tallet og har et flott arkitektonisk uttrykk. Krydderhagen var finalist i arkitekturprisen 2020. Her ble det lagt vekt på at arkitekturen skapte et tidløst og klart definert boligområde med karakter og identitet, som berikes av nærhet til de kvalitativt gode uterommene og bygningsmiljøet utenfor.

Det er umiddelbar nærhet til Handelssenteret Vinslottet i 1.etasje, med butikker, serveringssteder og helseklinikk. Her finner du blant annet 8 Fish Sushi, Samson bakeri og pizza, Hasle Gastropub, Sugar & Spice, Houz (interiør), Kitchen, Apotek 1, Auster Salon, Kutt, Claire, Synsam, Spar og Sterk Helse nevnes.

Det er kort vei til Hasle Torg hvor du blant annet finner stor Coop Mega, Vinmonopol, bakeri, apotek, treningssenteret SATS, Lun Bydelskro og blomsterforretning. På Løren er det også et bredt utvalg av servicetilbud med stor Meny, Rema 1000 og flere restauranter. Løren brukes til kulturarrangementer og tilbyr jevnlig konserter og teateroppsetninger for voksne og barn.

Det er også fine tur- og rekreasjonsmuligheter i området. Valle Hovin har skøytebane og noen av byens fineste idrettsanlegg. På ny Intility Arena spiller Vålerenga sine hjemmekamper. Kampen park og Tøyenparken er populære tilholdssteder på sommerstid med mulighet for grilling, avslapning og kos. På vinterstid er Tøyenparken ypperlig akebakke for de minste.

Det er svært gode kollektivforbindelser i området med kort vei til både T-bane og buss.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven har vedlegg som finnes i nedlastbar salgsoppgave og er ikke komplett uten.
Trykk her for å laste ned komplett salgsoppgave

Megler

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.