BØLERSKOGEN 5

BØLERSKOGEN 5

Prisantydning 3.500.000,-
Omkostninger 9.532,-
Totalpris 3.713.532,-
P-rom 68m2
Byggeår 1959
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Borettslag
Solgt

Finn Bragnes

Eiendomsmegler/Partner

Megler: Finn Bragnes

Iga Okon

Eiendomsmegler

Megler: Iga Okon

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  4.776,-
 • Fellesformue
  28.619,-
 • Fellesgjeld
  204.000,-
 • Ligningsverdi
  1.026.213,-
 • Energimerke
  D – mørkegrønn

Kort om eiendommen

BØLER - Oppussingsobjekt. 3-roms med hyggelig balkong i naturskjønne omgivelser.Bad fra 2015. Ingen forkjøp.

Høydepunkter

Velkommen til Bølerskogen 5 - En 3-roms leilighet med moderniseringsbehov. Her kan du skape din drømmebolig. Leiligheten befinner seg i byggets 1.etasje og har en hyggelig balkong ut fra stuen.

Her bor du fint til med kort vei til barnehager, skoler og gangavstand til t-bane og buss. Det er heller ikke langt til marka med alt man kan drømme om av turmuligheter, lysløyper og badeplass.

Kort fortalt:
- Oppussingsobjekt med stort potensial
- Bad fra 2015
- Ingen forkjøpsrett
- Rett ved Østmarka
- Usjenert balkong med gode solforhold
- Kort avstand til t-bane og buss
- God planløsning med romslige rom
- Fyring, varmtvann, internett og tv inkl. i felleskostnadene

Beliggenhet

Bølerskogen 5 ligger i et flott, stille og rolig område på Bøler rett ved Østmarka. Her bor du rett ved naturskjønne omgivelser i et populært og veletablert boligområde på Bøler. Meget hyggelig intern beliggenhet i borettslaget.

Leiligheten ligger rett ved Haraløkka idrettsanlegg med to kunstgressbaner og tennisbaner og Østmarka med flotte rekreasjonsmuligheter. Her bor du i nærheten av løysløpenett og sykkelstier, bade- og fiskeplasser ved fantastiske Nøklevann og Ulsrudvannet. Fantastisk terreng med gode turmuligheter sommer som vinter. En av de trivelige sportsstuene Rustadsaga, Skullerudstua eller Mariholtet kan kanskje friste som mål for søndagsturen?

5 minutters gange fra leiligheten ligger Bøler senter, Bøler bad og Deichman Bøler. Bøler Senter har et rikt utvalg av forretninger og servicetilbud som blant annet Vinmonopol, Coop Mega, apotek og blomsterbutikk. God tilgang til offentlig kommunikasjon med T-bane (18 min til sentrum) og bussforbindelser med hyppige avganger til sentrum.

Meglere

Portrettbilde av Finn Bragnes

Finn Bragnes

Eiendomsmegler/Partner

Kontakt Finn på e-post
fbr@sem-johnsen.no

Kontakt Finn på telefon
91 31 58 18

Finn har arbeidet som boligmegler siden 1990, med hovedfokus på salg av nye boliger siden 1992: 10 år i OBOS (siste år som leder av nybyggavdeling), 10 år i Gjensidige NOR som ble innfusjonert med DNB Nybygg, 3 år hos Privatmegleren (salg og markedsansvarlig nybygg), nå i Sem & Johnsen som prosjektmegler. Finn er valgt til å ha megleransvar for store utbygginger som Pilestredet Park, Fornebu (Rolfsbukta, Koksabukta og Storøya), Krydderhagen på Hasle m.m.


Les mer
Portrettbilde av Iga Okon

Iga Okon

Eiendomsmegler

Kontakt Iga på e-post
io@sem-johnsen.no

Kontakt Iga på telefon
91 99 48 84

Iga ble uteksaminert fra Handelshøyskolen BI Oslo i 2017 og har spesialisert seg innenfor salg av nybygg siden 2018.
I løpet av disse årene har hun bistått i mer enn 1 000 bolighandler i Oslo og omegn sammen med ulike utbyggere.

Kvaliteter som legges til grunn for hennes arbeidsmetodikk er dedikasjon, positiv energi og en god gjennomføringsevne. Iga beskrives av sine kunder som meget serviceinnstilt og hardtarbeidende lagspiller. Hennes fokus er å jobbe strukturert med et stort engasjement for kundene sine.

Iga tar for tiden, på deltid ved siden av full jobb, en master i eiendomsutvikling på NMBU. Dette for å fordype seg ytterligere i eiendomsutviklingsfaget for gjennom dette å kunne gi kundene enda bedre råd og veiledning i planlegging av prosjektene.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.