BØLERSKRENTEN 22

BØLERSKRENTEN 22

Prisantydning 3.790.000,-
Omkostninger 12.718,-
Totalpris 3.871.655,-
P-rom 68m2
Byggeår 1959
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Borettslag
Solgt

Iga Okon

Eiendomsmegler

Megler: Iga Okon

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  3.791,-
 • Fellesformue
  9.844,-
 • Fellesgjeld
  68.937,-
 • Ligningsverdi
  975.345,-
 • Energimerke
  G – mørkegrønn

Kort om eiendommen

3-roms toppleielighet med fantastisk utsikt! Innglasset balkong, 2 gode soverom og gjennomgående god planløsning.

Høydepunkter

Velkommen til Bølerskrenten 22 - Dette er en 3-roms toppleilighet med fantastisk utsikt. Leiligheten har en fin planløsning og en innglasset vestvendt balkong. Leilighet har et praktisk og pent kjøkken fra 2011 med åpen løsning inn til den koselige stuen hvor det er plass for sofa og spisegruppe.
Flislagt bad som ble modernisert i 2012 med opplegg for vaskemaskin. Her kan du flytte rett inn! Leiligheten har godt med lagringsplass.

Her bor du godt med nærhet til gode tur- og rekreasjonsmuligheter som Østmarka og Østensjøvannet. Det er kort vei til skoler, barnehager, drettsanlegg, Bøler senter og offentlig kommunikasjon.

Kort fortalt:
Umiddelbar nærhet til offentlig transport og diverse rekreasjonstilbud
Gjennomgående god standard
Oppgradert bad i 2012
Ikea-kjøkken fra 2011
Ca 7,5 kvm vestvendt balkong med flott utsikt over Oslo
Fyring og varmtvann inkludert i felleskostnadene
Veldrevet borettslag
Kjellerbod på ca. 4,5 kvm

Beliggenhet

3-roms leilighet beliggende i rolig, barnevennlig og etablert boligområde på Bøler. Adkomst fra Bølerskrenten via felles oppgang. Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Rema 1000, Kiwi Bølerlia eller Bøler senter. Bøler senter har bl.a. matbutikk med post i butikk, apotek, blomsterbutikk og vinmonopol. Lambertseter, Manglerud, Bryn, Oppsal og Oslo sentrum ligger innen rekkevidde.

Leiligheten ligger nært til skoler, barnehager, og offentlig kommunikasjon via buss og T-bane, hvorav nærmeste holdeplass er Bøler T-bane.

Fra leiligheten er det kort vei til Haraløkka idrettsanlegg og Østmarka med turmuligheter og Nøklevann med yrende frilufts- og badeliv med bl.a. gode muligheter for kano og kajakkpadling. I tillegg til lysløyper finnes det også serveringstedene/skistuene Skullerudstua, Rustadsaga og Østmarksetra.

Megler

Portrettbilde av Iga Okon

Iga Okon

Eiendomsmegler

Kontakt Iga på e-post
io@sem-johnsen.no

Kontakt Iga på telefon
91 99 48 84

Iga ble uteksaminert fra Handelshøyskolen BI Oslo i 2017 og har spesialisert seg innenfor salg av nybygg siden 2018.
I løpet av disse årene har hun bistått i mer enn 1 000 bolighandler i Oslo og omegn sammen med ulike utbyggere.

Kvaliteter som legges til grunn for hennes arbeidsmetodikk er dedikasjon, positiv energi og en god gjennomføringsevne. Iga beskrives av sine kunder som meget serviceinnstilt og hardtarbeidende lagspiller. Hennes fokus er å jobbe strukturert med et stort engasjement for kundene sine.

Iga tar for tiden, på deltid ved siden av full jobb, en master i eiendomsutvikling på NMBU. Dette for å fordype seg ytterligere i eiendomsutviklingsfaget for gjennom dette å kunne gi kundene enda bedre råd og veiledning i planlegging av prosjektene.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.