HAVNEHAGEN 56, Bråtejordet A203

HAVNEHAGEN 56, Bråtejordet A203

Prisantydning 4.290.000,-
Omkostninger 128.851,-
Totalpris 4.418.851,-
P-rom 61m2
Byggeår 2022
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Tom Z. Bliksmark

Eiendomsmegler/Partner

Megler: Tom Z. Bliksmark

Lene Markegård

Eiendomsmegler/Partner

Megler: Lene Markegård

Nøkkelinfo

  • Fellesutgifter
    2.853,-
  • Energimerke
    C – mørkegrønn

Kort om eiendommen

Bråtejordet, Strømmen - Ny og innflyttingsklar 3-roms hjørneleilighet i 2. etg. med sydvestvendt balkong på 9,5 m2. Heis

Beliggenhet

På Bråtejordet ligger alt til rette for mer kvalitetstid for hele familien - store som små. Med grønn og naturskjønn beliggenhet på Strømmen vokser et nytt og levende boligområde frem, med moderne rekkehus og leiligheter. Her bor man luftig og fritt med barnehage, barneskole, ungdomsskole og idrettsanlegg innen gangavstand. Her ligger også flotte naturområder rett utenfor stuedøren, mens Strømmen sentrum bare er en liten rusletur unna. Jobber du i byen har du gangavstand til både tog og buss, med 24 minutters reisetid til Oslo S. På Bråtejordet er det trygt å vokse opp. Her er det bilfrie tun og store, åpne lekeområder. Her vil familien trives. Her vil dere kjenne dere fri.

Gangavstand til barnehage, barneskole og ungdomsskole. Gangavstand til fotballbaner, svømmehall, lysløyper og treningsanlegg for liten og stor. På Bråtejordet er omgivelsene skapt for alle som setter mer pris på kvalitetstid enn døtid. Rett over veien for boligene ligger ungdomsskolen som ble ferdigstilt i 2014. Noen hundre meter mot nord ligger barneskolen. Også barnehage ligger fint til på Bråtejordet, med skogen som nærmeste nabo. Med slik beliggenhet blir det enkelt å få familielogistikken til å gå opp.

Selv om alle daglige behov er dekket innen gangavstand fra Bråtejordet, er det en herlig bonus å vite at storbyens tilbud er så lett tilgjengelige. Strømmen stasjon ligger kun en kort rusle- eller sykkeltur fra ditt nye hjem. Alternativt kan du hoppe på busslinje 385, som går fra Bråtejordet to ganger i timen og tar deg til Strømmen stasjon på to minutter. Fra stasjonen bruker toget bare 24 minutter til Oslo S, med opptil syv avgangen i timen. Til Lillestrøm tar togturen fem minutter, og du kommer deg til Gardermoen på under halvtimen. Like ved stasjonen ligger Norges største kjøpesenter. Strømmen Storsenter har 200 butikker og tilknyttede virksomheter.

Meglere

Portrettbilde av Tom Z. Bliksmark

Tom Z. Bliksmark

Eiendomsmegler/Partner

Kontakt Tom Z. på e-post
tzb@sem-johnsen.no

Kontakt Tom Z. på telefon
90 92 59 04

Tom Z. Bliksmark er utdannet eiendomsmegler fra BI. Han har vært eiendomsmegler i over 20 år, hovedsakelig med rådgivning, utvikling og salg av nye boligprosjekter på Østlandet.

Les mer
Portrettbilde av Lene Markegård

Lene Markegård

Eiendomsmegler/Partner

Kontakt Lene på e-post
lhm@sem-johnsen.no

Kontakt Lene på telefon
91 82 39 23

Lene har 14 års erfaring fra eiendomsmeglerbransjen, hovedsakelig som prosjektmegler, og også som bruktmegler. I disse årene har hun bistått i mer enn 1500 bolighandler, og har igjennom dette opparbeidet omfattende erfaring og en inngående kunnskap, særlig om prosjektmarkedet. De siste årene har gjennomførte boligsalg ligget rundt 170 prosjekterte boliger, i Stor-Oslo.

Kvaliteter som legges til grunn for Lenes arbeidsmetodikk er trygghet for partene, effektivitet og god gjennomføringsevne.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.