Brennkollveien 36

Brennkollveien 36

Prisantydning 3.995.000,-
Omkostninger 115.512,-
Totalpris 4.110.512,-
P-rom 107m2
Byggeår 1995
Soverom 3
Boligtype Hytte
Eierform Selveier

Morten Høegh

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Morten Høegh

Nøkkelinfo

  • Ligningsverdi
    531.468,-
  • Energimerke
    E – oransje

Kort om eiendommen

Romslig flott hytte med utsikt på solrik tomt - 2 stuer - 3 soverom + sovehems(11-12 sengeplasser) - 2 bad - ny pris.

Høydepunkter

Fin beliggenhet
Stor og innholdsrik familiehytte
Hems med soveplasser
Stor solrik terrasse
Nærhet til alpinanelgget
Flotte tur og sykelveier i umiddelbar nærhet
Preparerte langrennsløyper fra området opp til fjellet
2 stuer
3 soverom + innredet sovehems
11-12 sengeplasser
2 bad
Separat wc
Vaskerom
Innlagt vann og avløp
Ny vei ned til hytta vil bli opparbeidet

Beliggenhet

Norehammeren på attraktive Norefjell ligger ca. 700 m.o.h. i et hyggelig hytteområde med lett adkomst til skiløyper og fjellet samtidig som man ligger ikke langt fra toppen av Norefjell alpinanlegg. Svært sentralt beliggende kun ca. 1,5 timers kjøring med bil fra byer som Oslo og Drammen avhengig av vær og kjøreforhold, mens turen fra bl.a. Tønsberg gjøres unna på ca. 2 timer. Norefjell kan bl.a. tilby et av Nord-Europas største fall i skibakken med ca. 1010 meter fallhøyde, ca. 24 km preparerte løyper og 11 heiser som bringer deg til alpinløyper fordelt på 22 nedfarter. Alpinanlegget har selvsagt også et eget barneområde. Milevis med preparerte langrennsløyper av høy standard, og vis av vis hytta kan du gå "rett inn i skisporet".
På Norefjell kan du både ferdes på vakre fjelltopper og vakre skogkledde daler. Lokalkjente anbefaler gjerne toppturen opp Høgevarde (1459 moh) med imponeredne utsikt over fjell og land. Her finner du også områdets turisthytte.
For langrennentusiasten finnes det et omfattende løypenett som strekker seg inn i de tre kommunene Krødsherad, Sigdal og Flå, og det finnes mer enn 200 km med løyper i nettet og 120 km med løyper rett utenfor døren.
På sommer og høst halvåret er det flott å gå turer i både fjellområdene og i skog og mark. Muligheter for bading og fisking i Krøderen i tillegg til fisking i vann på fjellet.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven har vedlegg som finnes i nedlastbar salgsoppgave og er ikke komplett uten.
Trykk her for å laste ned komplett salgsoppgave

Megler

Portrettbilde av Morten Høegh

Morten Høegh

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Morten på e-post
mh@sem-johnsen.no

Kontakt Morten på telefon
90 09 01 91

Morten Høegh har vært megler i 16 år, og arbeidet mye med fritidseiendommer ved sjøen og på fjellet. Norefjellområdet fra Høgevarde, Tempelseter, Eggedal og Norefjelltoppen er Høeghs hovedfokusområde.

Her selges det tomter, leiligheter og hytter, i alle prisklasser, og han har en stor portefølje av kunder både på kjøper- og selgersiden. Høegh er mest kjent som "Fjellmegleren på Norefjell", men omsetter løpende også leiligheter og hus i Oslo.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.