Bruket 11

Bruket 11

Prisantydning 4.290.000,-
Omkostninger 11.628,-
Totalpris 4.301.628,-
P-rom 57m2
Byggeår 2020
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Tom Z. Bliksmark

Eiendomsmegler Nybygg / Prosjektleder

Megler: Tom Z. Bliksmark

Tor-Inge Hoel Betten

Daglig leder / Eiendomsmegler

Megler: Tor-Inge Hoel Betten

Nøkkelinfo

  • Fellesutgifter
    3.386,-

Kort om eiendommen

Flott 3-roms selveier med stor markterrasse i vannkanten på Gressvik - Garasjeplass medfølger

Høydepunkter

Helt ny 3-roms selveier med attraktiv beliggenhet i vannkanten på Gressvik. Leiligheten har en god planløsning og inneholder en romslig entré med avsatt plass for garderobe, et flott flislagt bad, pent kjøkken med innredning fra Sigdal og hvitevarer fra Siemens og stue med plass for spisebord og sofagruppe. Boligen har to soverom hvorav romslig hovedsoverom med eget omkledningsrom. Omkledningsrommet kan også benyttes som en bod da den har adkomst både fra gang og soverom.

Med leiligheten medfølger også en sportsbod samt en parkeringsplass i felles garasjekjeller under bygget. Det er trappefri adkomst til leiligheten.

Kort avstand til Gressvik Torg, barnehager, skole og som nærmeste nabo har du byferga som tar deg raskt inn til Fredrikstad sentrum.

Beliggenhet

Velkommen til Bruket Brygget i Gressvik. Den nye leiligheten ligger like ved vannkanten der du tidligere fant Gressvik Bruk. I kort avstand fra boligen finner du Gressvik Torg med 30 forretninger og tjenester med det meste du trenger i hverdagen. Dette er et veletablert boligområde med naturskjønne omgivelser rett ved. Du kan legge i vei mot sykkelstier i marka eller hva med en tur helt til til Foten eller Dypeklo om du ønsker et deilig kveldsbad. Med byferga like ved, som går hver halvtime, er du i Fredrikstad sentrum på litt over 10 min. Herfra er det kort vei til tog om du skal videre. Byferga går også til Cicignon og vakre ærverdige gamlebyen. Prosjektet får kort avstand til barnehager og barneskoler. Nærmeste barnehage ligger 350 meter unna, skolen ca. 1,2 km og til Gressvik ungdomsskole er det 500 meter. Bussholdeplass finnes i umiddelbar nærhet med godt kollektivtilbud.

Meglere

Portrettbilde av Tom Z. Bliksmark

Tom Z. Bliksmark

Eiendomsmegler Nybygg / Prosjektleder

Kontakt Tom Z. på e-post
tzb@sem-johnsen.no

Kontakt Tom Z. på telefon
90 92 59 04

Tom Z. Bliksmark er utdannet eiendomsmegler fra BI. Han har vært eiendomsmegler i over 20 år, hovedsakelig med rådgivning, utvikling og salg av nye boligprosjekter på Østlandet.

Les mer
Portrettbilde av Tor-Inge Hoel Betten

Tor-Inge Hoel Betten

Daglig leder / Eiendomsmegler

Kontakt Tor-Inge Hoel på e-post
tib@sem-johnsen.no

Kontakt Tor-Inge Hoel på telefon
95 84 47 00

Tor-Inge Hoel Betten har bakgrunn fra Forsvaret og Politiet og har siden 1996 arbeidet med eiendomsmegling i Oslo og Akershus. Han har et omfattende kontaktnett og får svært gode vurderinger av private og profesjonelle eiendomsaktører. I de senere år har fokuset vært på salg av større enheter i Oslo Sentrum og Oslo Vest, samt mellomstore nye prosjekter, tomtesalg og bistand til eiendomsutviklere. Tor-Inge er daglig leder ved vårt kontor på Bekkestua.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.