BYGDØY ALLE 51

BYGDØY ALLE 51

Prisantydning 10.900.000,-
Omkostninger 6.900,-
Totalpris 10.906.900,-
P-rom 158m2
Byggeår 1911
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Aksje
Solgt

Camilla Sem

Eiendomsmegler/Advokat/Partner

Megler: Camilla Sem

Nøkkelinfo

  • Fellesutgifter
    4.172,-
  • Ligningsverdi
    3.091.340,-

Kort om eiendommen

FROGNER - Herskapelig leil. i 4.etg. - Heis - Solrik balkong - Flotte originale detaljer - 3 ildsteder - Oppussing - Ingen dok.avg

Høydepunkter

Vis-à-vis Frogner kirke. Vakker bygning med heis, og praktfulle bygningsmessige originale detaljer.

Herskapelig, gjennomgående leilighet, høyt hevet over gateplan. Leiligheten har et originalt særpreg med vakre detaljer som utsmykninger på vegger og rundt dører, samt pent dekorert himling i spisestuen m.m. Vakre stuer med stor takhøyde. 3 ildsteder (kakkelovn i spisestue, meget pen peis i biblioteket og pent murt peis i stuen). Stuen har utgang til balkong. Noe fjordutsikt på vinterstid. Spisestuen er vendt mot bakgård, slik som soverommene. Bad/wc og 2 dusj/wc. Det er behov for oppussing av leiligheten.

Meget pent inngangsparti og oppgang. Nye postkasser, oppgradert alt lys i inngangsparti og trapperom til led-belysning. God økonomi i boligaksjeselskapet.

Beliggenhet

Særdeles flott bygårdskompleks i nasjonaljugendstil med meget sentral beliggenhet vis-à-vis Frogner kirke.

Nærområdet har et meget godt service- og forretningsutvalg med bl.a. spennende spesialbutikker som f.eks. Fjelberg - Fisk & vilt like ved, dagligvareforretning kun ca. 150 meter unna, restauranter, hyggelige kaféer med uteservering, Gimle kino, postkontor m.m.

Offentlige transportmuligheter i umiddelbar nærhet med buss i Bygdøy allé og trikk i Frognerveien.

Fra eiendommen er det gangavstand til Frognerparken, Hydroparken ved Solli plass samt Slottsparken, som alle byr på flotte grøntområder med gode rekreasjonsmuligheter.

Bygdøy allé ble opparbeidet fra ca. 1890 og fikk sitt navn året etter. Opprinnelig var gaten planlagt dobbelt så bred som den er i dag, antatt inspirert av avenyene i Paris. Gaten ble først anlagt med ridevei på den ene siden, som senere ble fjernet på 1930-tallet. Bygdøy allé er kjent for de store kastanjetrærne som pryder gaten, bl.a. gjennom Jens Book-Jenssens store slager "Når kastanjene blomstrer i Bygdøy allé".

Megler

Portrettbilde av Camilla Sem

Camilla Sem

Eiendomsmegler/Advokat/Partner

Kontakt Camilla på e-post
camilla.sem@sem-johnsen.no

Kontakt Camilla på telefon
90 02 76 93

Camilla Sem er en av grunnleggerne av Sem & Johnsen Eiendomsmegling, og har siden 1977 arbeidet som megler i foretaket. Frem til sammenslåingen med franchisetakerne i 2014 hadde hun også personal- og driftsansvar.

Sem er utdannet advokat, og har en omfattende og aktiv portefølje i selskapets geografiske hovedsegment. Hun er blant de mest omsettende meglerne i Sem & Johnsen, og har et høyt aktivitets- og omsetningsnivå.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.