BYGDØYLUND 35

BYGDØYLUND 35

Prisantydning 15.800.000,-
Omkostninger 387.192,-
Totalpris 16.196.437,-
P-rom 164m2
Byggeår 1962
Soverom 4
Boligtype Rekkehus
Eierform Eierseksjon
Solgt

Jan Fredrik Bonde

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Jan Fredrik Bonde

Henning Huse

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Henning Huse

Nøkkelinfo

 • Tomteareal
  33332m2
 • Bruksareal
  178m2
 • Bruttoareal
  199m2
 • Ligningsverdi
  3.372.590,-

Kort om eiendommen

Rekkehus med sjøutsikt og solrik skjermet beliggenhet. Parkområde med strandlinje, badebrygge og marina m/båtplasser.

Høydepunkter

- Sjelden anledning i Bygdøylund
- Innholdsrikt enderekkehus over 3 plan
- Høyt og fritt beliggende
- Flott fjordutsikt
- Flott familiebolig med bl.a. 4 soverom i samme etasje
- Trafikkstille og solrik beliggenhet
- Unikt bomiljø m/felles strandlinje, ballslette mm
- Mulighet for båtplass
- Garasje i rekke
- Veldrevet sameie med god økonomi
- Flere elbilladere i sameiet

Beliggenhet

Bygdøylund er en av Bygdøys aller flotteste strandeiendommer, med lang felles strandlinje for beboerne og store grøntområder med lekeplass for barn. Egen badebrygge rett innenfor Dyna fyr, eget bryggeanlegg med båtplasser for beboerne, samt opplag for mindre båter. Selve boligen ligger flott til, med et stort grøntområde rundt huset. Det medfølger garasjeplass i felles garasjeanlegg like ved boligen. Det er bom øverst i bakken som regulerer trafikken inn til Bygdøylund. Bygdøy er kjent for sine flotte, grønne omgivelser med turveier og badestrender langs hele vestre del av halvøya.

Det er bussforbindelser fra Bygdøynesveien/Langviksbukta og Fredriksborgveien (v/Bygdøhus). For øvrig har man flotte tur- og rekreasjonsmuligheter ved Kongeskogen som leder til populære Paradisbukta, samt til Huk badestrand. Kort avstand til Bygdøhus flerbrukshall og aktivitetshus med bl.a. tennisbaner, treningsrom, fekting, ungdomsklubb, curlingklubb m.m. Bygdøy skole og flere barnehager ligger også i gangavstand fra boligen.

Matrikkel

Gnr. 2 bnr. 95 snr. 35 orgnr. 974250950 i Oslo kommune

Adresse

BYGDØYLUND 35

Meglere

Portrettbilde av Jan Fredrik Bonde

Jan Fredrik Bonde

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Jan Fredrik på e-post
bonde@sem-johnsen.no

Kontakt Jan Fredrik på telefon
95 14 79 57

Bonde har mer enn 30 års erfaring fra meglerbransjen, er utdannet fra juridisk fakultet i Oslo samt BI. Bonde har blant annet jobbet i NOR eiendomsmegling (DNB) og Adv. Ek, hvor han gjennom de fleste år var den mestselgende megler. Bonde har forestått salg av alle typer eiendommer og har meget god kompetanse i Oslo vest, Bærum og på Nordstrand.

Bonde har gjennomført mer enn 4000 omsetninger og har i løpet av de 15 siste årene vært en av de mestselgende eiendomsmeglere i høyprissegmentet.

Erfaring, kompetanse, profesjonalitet, stor kontaktflate og diskresjon borger for gode salgsresultater.

Les mer
Portrettbilde av Henning Huse

Henning Huse

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Henning på e-post
huse@sem-johnsen.no

Kontakt Henning på telefon
45 51 97 50

Henning er utdannet eiendomsmegler fra Handelshøyskolen BI i juni 2015, og startet sin karrière som backoffice gjennom studietiden hos Krogsveen på Tjuvholmen. Deretter ble han eiendomsmegler og partner hos Nordvik & Partners på Frogner. Gjennom sin karrière har han bistått i over 500 boligsalg, hvorav hovedandelen er bruktboliger i selskapets primærområder samt prosjekterte boliger under oppføring.

Henning har i over fem år arbeidet med egen portefølje og som co-megler for en av selskapets mest omsettende meglere i høyprissegmentet, Jan Fredrik Bonde. Sammen utgjør de et team med bred erfaring, kompetanse, profesjonalitet, stor kontaktflate og diskresjon.

Henning er partner og eiendomsmegler i Sem & Johnsen, og sitter til daglig ved kontoret i Vika. Han blir beskrevet som en lojal, tillitvekkende og tilgjengelig eiendomsmegler.

Les mer