Bygdøynesveien 21A

Bygdøynesveien 21A

Prisantydning 33.000.000,-
Omkostninger 838.392,-
Totalpris 33.852.465,-
P-rom 165m2
Byggeår 2019
Soverom 3
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon

Roy Blixt

Eiendomsmegler/Partner

Megler: Roy Blixt

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  9.168,-
 • Fellesformue
  82.936,-
 • Fellesgjeld
  14.073,-
 • Ligningsverdi
  3.507.818,-
 • Energimerke
  B – gul

Kort om eiendommen

BYGDØY - Lekker hageleilighet med høy standard i representativt sameie med vakkert parkanlegg. Heis - Peis - 3 Garasjeplasser

Høydepunkter

Lekker hageleilighet med egen portal ut i vakkert parkanlegg i rolige, landlige omgivelser på Bygdøy. Meget representativt sameie, tegnet av arkitekt Ramstad, oppført i 2019 av Solon eiendom. Leiligheten fremstår fortsatt som ny, med gjennomgående høy standard. Meget gode lys og solforhold, med egen hage og terrasse over to plan. Vakker kveldsbelysning i felles parkanlegg for sameiet. 2 Garasjeplasser i lukket garasjekjeller med heis rett inn i leiligheten.

Beliggenhet

Landlig og sentralt beliggende med kort vei til Oslo sentrum via sykkel/bil eller ferge fra Kontiki rett inn til Aker Brygge. Flotte turområder langs sjøen, i Kongeskogen og langs gamle villaveier. Bygdøy har et rikt utvalg av fritidsaktiviteter med blant annet seilsenter på Lille Herbern som ligger like ved.

Bygdøynes ligger diskré tilbaketrukket i det engelske hageanlegget til den tidligere kanadiske ambassadørboligen. Dette er en eiendom med en helt egen atmosfære av harmoni og ro, der det elegante arkitektoniske uttrykket til bygningene både bryter med, og tilpasser seg omgivelsene. Bygningene ligger rundt en vakker engelsk hage som knytter dem sammen i et felles estetisk punkt, samtidig som den gir den nødvendige distansen for å gi god skjerming og privatliv.

Matrikkel

Gnr. 2 bnr. 1285 snr. 2 orgnr. 922130426 i Oslo kommune

Adresse

Bygdøynesveien 21A
0286 Oslo
1. etasje

Prisantydning inkludert omkostninger

33 000 000,- (Prisantydning)

Salgsoppgave

Salgsoppgaven har vedlegg som finnes i nedlastbar salgsoppgave og er ikke komplett uten.
Trykk her for å laste ned komplett salgsoppgave

Megler

Portrettbilde av Roy Blixt

Roy Blixt

Eiendomsmegler/Partner

Kontakt Roy på e-post
blixt@sem-johnsen.no

Kontakt Roy på telefon
92 49 64 92

Roy har jobbet som megler siden 1998, og har jobbet primært med Oslo Vest-markedet siden han startet i Sem & Johnsen i 1999. Roy har bred erfaring fra både brukt- og prosjektsalg, med særlig spesialisering på Bygdøy, der han er oppvokst og bosatt. Målsetningen har alltid vært en langsiktig tilstedeværelse i boligmarkedet gjennom grundig arbeid med fokus på skreddersøm etter kundens behov, diskresjon ved behov, og ha innfallsvinkel på salget som om det var egen bolig.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.

Ønsker du heller å registrere deg som interessent på Bygdøynesveien 21A? Klikk her