BYGDØYNESVEIEN 26

BYGDØYNESVEIEN 26

Prisantydning 20.000.000,-
Omkostninger 537.792,-
Totalpris 20.537.792,-
P-rom 150m2
Byggeår 2019
Soverom 3
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Roy Blixt

Eiendomsmegler/Partner

Megler: Roy Blixt

Ingrid Husby

Eiendomsmegler

Megler: Ingrid Husby

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  4.767,-
 • Fellesformue
  12.268,-
 • Ligningsverdi
  3.108.108,-
 • Energimerke
  B – rød

Kort om eiendommen

Lekker toppleilighet over to plan i nyoppført bygg tegnet av Snøhetta. Solrik terasse, vakker utsikt og 2 garasjeplasser

Høydepunkter

- Nyoppført bygg tegnet av Snøhetta av ansvarlig arkitekt Ingebjørg Skaare
- Vakre, grønne omgivelser
- Toppleilighet over to etasjer
- Tre soverom, to bad og ett toalett
- Solrik terrasse mot sydvest
- To garasjeplasser i kjeller med hydraulisk heis
- Sameiet består av kun fire leiligheter
- Vakkert hageanlegg som grenser mot stort friområde
- Høy kvalitet på materialvalg og utførelse

Beliggenhet

Solrikt og barnevennlig beliggende i et ettertraktet og veletablert boligområde på Bygdøy, bestående av villa- og småhusbebyggelse. Eiendommen har en rolig og tilbaketrukket beliggenhet med nærhet til sjøen med bl.a. populære Lille Herbern med både à la carte meny og selskapslokale med uteservering like ved. Eiendommen ligger med umiddelbar nærhet til populære turistattraksjoner som Norske Folkemuseum, Vikingskipene, Fram og Kon-Tiki museet, samt kort avstand til flotte tur- og rekreasjonsmuligheter ved Huk og videre inn i Kongeparken og Paradisbukta.

For den aktive har man Bygdøy Tennisklubb ved Bygdøhus som for øvrig tilbyr aktiviteter som håndball, basketball, fekting, fotball m.m., samt Bygdøy roklubb nederst i Huk Aveny. Her finner man også Lanternen restaurant (med et spesielt fokus på havets delikatesser), som ligger omkranset av et maritimt miljø med utsikt over indre Oslofjord og Dronningen småbåthavn. Bare minutters spasertur til Café Hemma Hos, som holder til i det gamle postkontoret på Bygdøy.

Kort skolevei til Bygdøy barneskole, samt Bygdøylund barnehage. Offentlig kommunikasjon (busslinje 30) finner du like borte i veien med hyppige avganger inn mot sentrum. På sommerhalvåret går også Bygdøyfergene fra Aker Brygge og til Dronningen og Bygdøynes.

Meglere

Portrettbilde av Roy Blixt

Roy Blixt

Eiendomsmegler/Partner

Kontakt Roy på e-post
blixt@sem-johnsen.no

Kontakt Roy på telefon
92 49 64 92

Roy har jobbet som megler siden 1998, og har jobbet primært med Oslo Vest-markedet siden han startet i Sem & Johnsen i 1999. Roy har bred erfaring fra både brukt- og prosjektsalg, med særlig spesialisering på Bygdøy, der han er oppvokst og bosatt. Målsetningen har alltid vært en langsiktig tilstedeværelse i boligmarkedet gjennom grundig arbeid med fokus på skreddersøm etter kundens behov, diskresjon ved behov, og ha innfallsvinkel på salget som om det var egen bolig.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.