Claus Borchs vei 2

Claus Borchs vei 2

Prisantydning 13.700.000,-
Omkostninger 357.142,-
Totalpris 14.057.142,-
P-rom 118m2
Byggeår 1922
Soverom 3
Boligtype Tomannsbolig
Eierform Eierseksjon
Solgt

Kristine Grønn

Eiendomsmegler/ Partner

Megler: Kristine Grønn

Anne Hillestad

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Megler: Anne Hillestad

Nøkkelinfo

 • Tomteareal
  956m2
 • Bruksareal
  129m2
 • Ligningsverdi
  2.542.646,-
 • Energimerke
  G – oransje

Kort om eiendommen

TÅSEN - Hyggelig halvpart av tomannsbolig i et attraktivt boligområde. Solrik balkong og nydelig hage. Barnevennlig og idyllisk.

Høydepunkter

- Hyggelig halvpart av vertikaldelt tomannsbolig
- Boligen går over 2.etasje og utbygget loft
- I tillegg er det bod, vaskerom og kontor i kjelleretasjen
- Fleksibel og innholdsrik planløsning
- To lune og stemningsfulle ildsteder
- Fra stuen er det utgang til hyggelig og solrik balkong
- Flott uteområde til stor glede både sommer og vinter
- Området er svært barnevennlig med kort vei til fritidsaktiviteter, skoler og barnehager
- Herlig beliggenhet med nærhet til bymessige fasiliteter, servicetilbud og offentlig kommunikasjon
- Kort veg til en rekke tur- og grøntområder

Beliggenhet

Eiendommen har en fredelig, solrik og skjermet beliggenhet i populære og idylliske Tåsen Hageby. Flere lekeplasser, skoler og barnehager i nærområdet. I Tåsen Hageby får du landlig og rolig idyll, samtidig som det er kort avstand til alle fasiliteter i byen. Tåsen Hageby ligger nord for Ullevål sykehus og avgrenses av Ullevål Hageby og Berg i vest, og Bakkehaugen og Voldsløkka i øst. Bebyggelsen er i det alt vesentlige fra 1920-årene.

Kort vei til Damplassen, hvor populære Åpent Bakeri ligger, samt flere andre hyggelige butikker. Her arrangeres det også 17. mai feiring, julegrantenning og julemarked. Kort spasertur til Tåsensenteret og Ullevål Haveby. Gangavstand til blant annet svømmehall (Domus Atletica), fotballbane og skøytebane (Voldsløkka), samt treningssenter Elixia på Ullevål Stadion. Ullevål stadion har også en rekke servicetilbud. Svært gode muligheter for sports- og friluftsliv med nærhet til blant annet Nordmarka, Sognsvann og Akerselva. Kombinasjonen av godt utbygd infrastruktur i nærområdet, nærhet til tur og rekreasjonsområder og kort vei til Oslo sentrum, gjør dette området til et godt bomiljø for folk i alle aldre.

Meglere

Portrettbilde av Kristine Grønn

Kristine Grønn

Eiendomsmegler/ Partner

Kontakt Kristine på e-post
kg@sem-johnsen.no

Kontakt Kristine på telefon
48 26 75 20

Kristine har over 18 års erfaring som eiendomsmegler. Hun startet hos Sem & Johnsen i januar 2021, og har før det jobbet som eiendomsmegler og daglig leder hos DNB Eiendom, avd Ullevål.

Kristine har de 12 siste årene i DNB Eiendom vært en av de mest omsettende meglerne og innehar også selskapets omsetningsrekord. Diverse utmerkelser og priser på høy kundetilfredshet har hun gjennom årene også mottatt. Kristine beskrives av sine kunder som meget serviceinnstilt og tilstede under hele salgsprosessen, og er kjent for å jobbe hardt og dedikert for kundene sine.

Kristine er godt kjent i Oslo og på Romerike, og har tradisjonelt hatt et spesielt fokus på Ullevål, Berg, Tåsen, Brekke og Sogn/Nordberg.

Motto: Flest på visning gir best pris!

Les mer
Portrettbilde av Anne Hillestad

Anne Hillestad

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Kontakt Anne på e-post
ah@sem-johnsen.no

Kontakt Anne på telefon
99 61 83 65

Anne Hillestad har vært megler i Oslo i over 20 år, med hovedvekt på områdene Ullevål Hageby, Tåsen, Blindern, Berg og Nordberg, og hun forbindes av mange med disse områdene.

Anne er opptatt av å ha kunden i fokus, og hun ønsker å levere et solid og ryddig meglerhåndverk bygget på faglig styrke, tillit og god kommunikasjon.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.