CORT ADELERS GATE 14

CORT ADELERS GATE 14

Prisantydning 5.500.000,-
Omkostninger 130.092,-
Totalpris 5.630.092,-
P-rom 65m2
Byggeår 1956
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Camilla Sem

Eiendomsmegler/Advokat/Partner

Megler: Camilla Sem

Nøkkelinfo

  • Fellesutgifter
    4.021,-
  • Ligningsverdi
    1.281.591,-

Kort om eiendommen

Nær Solli Plass - Moderne gjennomgående selveier - 6.etg med heis - 2 fine store soverom mot bakgårdsiden

Høydepunkter

Velkommen til Cort Adelers gate 14. Velholdt, tiltalende og gjennomgående 3-roms selveierleilighet med standard fra 2004. Leiligheten ligger fint til i gårdens 6. etasje med heisadkomst til leilighetsplan. Representativt inngangsparti med sittegruppe. Attraktiv og populær beliggenhet med kort vei til "alt".

Stor fin stue med åpen kjøkkenløsning. Pen kjøkkeninnredning med integrerte hvitevarer. 2 romslige soverom som begge vender ut mot bakgård. Skyvedørsgarderobe i begge soverom. Pent dusjbad/wc med varmekabler i gulv. El-skap med automatsikringer. Praktisk innvendig bod på ca. 3 kvm. Kjellerbod på ca. 3 kvm. Varmtvann og fyring inkludert i felleskostnadene. Sameiet ble ombygd fra kontor til boliger i 2004.

Beliggenhet

Meget sentral beliggenhet i Vika, rett nedenfor Solli plass, med kort gange til alt av nødvendige fasiliteter. Det er flere hyggelige parker i nærområdet. Både Slottsparken, Ankerhagen og Hydroparken ligger alle innen få minutters gange.

"Solli plass området" er et populært samlingspunkt og har et godt utvalg av hyggelige kaféer, restauranter og forretninger. Her finnes bl.a. Palace Grill, Sumu (asian fusion), Villa Paradiso, Alex Sushi, Espresso house, Kverneriet, Peppes Pizza, Solli bowling, treningssenter, for å nevne noe. Av dagligvarebutikker finnes Rema 1000 i nabobygget og Kiwi i Solligata. Området har også flere populære utesteder.

Det er kun få minutters gange til Aker Brygge og Tjuvholmen med shoppingmuligheter, utesteder, badeplasser m.m. Her kan man velge og vrake i et variert og spennende utvalg av det meste. Det er også kun en liten spasertur til Nationaltheatret, Karl Johans gate og sentrum generelt.

Offentlig kommunikasjon finnes i umiddelbar nærhet. Det er trikkelinje i Cort Adelers gate, hvor nærmeste holdeplass enten er Solli plass eller Ruseløkka.

Megler

Portrettbilde av Camilla Sem

Camilla Sem

Eiendomsmegler/Advokat/Partner

Kontakt Camilla på e-post
camilla.sem@sem-johnsen.no

Kontakt Camilla på telefon
90 02 76 93

Camilla Sem er en av grunnleggerne av Sem & Johnsen Eiendomsmegling, og har siden 1977 arbeidet som megler i foretaket. Frem til sammenslåingen med franchisetakerne i 2014 hadde hun også personal- og driftsansvar.

Sem er utdannet advokat, og har en omfattende og aktiv portefølje i selskapets geografiske hovedsegment. Hun er blant de mest omsettende meglerne i Sem & Johnsen, og har et høyt aktivitets- og omsetningsnivå.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.